• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak progovorio o problemu - nisam se dobro osjećao! Đoković pobiedio, pa otkrio šta se dešavalo: "Iz nekog razloga..."

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković se oglasio poslije trijumfa u Parizu.

 Đoković nakon pobjede nad Hačanovim Izvor: Profimedia

Novak Đoković pobedio je Karena Hačanova i prošao u četvrtfinale turnira u Parizu (6:4, 6:1). Po završetku meča pričao je o tom meču, narednom protivniku Lorencu Musetiju (petak 19.30 časova), ali i problemima sa kojima se suočavao tokom ovog susreta. U pauzi između dva seta zabrinuo je sve. Uzeo je pauzu za toalet, otišao sa terena i vratio se tek poslije nekoliko minuta. I tokom prvog seta je u nekoliko navrata stavljao peškir na glavu, djelovalo je da ga nešto muči. Srećom, to nije uticalo na ishod, pošto je u drugom setu držao čas tenisa ruskom igraču.

I sam je priznao da je imao problem tokom susreta. "Odličan meč, svaki naredni duel biće sve teži i teži. Oba seta bila su drugačija. U prvom setu nisam se dobro osjećao iz nekog razloga. Držao sam tempo sa osnovne linije. U drugom sam povećao procenat ubačenog prvog servisa i to je moju igru rasteretilo, dalo mi je više lakših poena. Idemo dalje", rekao je Đoković pred kamerama.

Analizirao je dešavanja sa terena, zna da je uspio da prođe neugodnog rivala. "Uvijek je lijepo kada odradite posao i pobijedite, ko god da je protivnik. Hačanova dobro poznajem, često treniramo zajedno, igrali smo skoro 10 puta na raznim podlogama. U jedinom meču na ovom terenu me je dobio u finalu prije četiri godine. Prvi set je bio izjednačen, imao sam šanse da napravim brejk, držao se, ali sam uspio da napravim drugi brejk. Posle toga sam igrao bolje, servirao sam mnogo bolje i zadovoljan sam."

Naredni protivnik biće mu Museti, Italijan sa kojim je dva puta igrao i dobio ga. Dobro se pamti okršaj sa Rolan Garosa prošle godine kada je Lorenco dobio prva dva seta, Novak je preokrenuo, a onda je u petom setu italijanski igrač predao meč poslije četiri gema petog seta (6:7, 6:7, 6:1, 6:0, 4:0). "Ne igramo na Rolan Garosu, tako da je drugačije. On je mnogo napredovao, posebno na tvrdoj podlozi. Ostvario je velike pobjede u prethodnom periodu, osvojio je i titulu, ne voli beton toliko, više voli šljaku, ali je veoma talentovan. Može da napada, da se brani, kreće se sjajno. Dobro poznajem njegovu igru i radujem se izazovu", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC