• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijatelji smo, volim ga mnogo, ali... Đoković redom uništava klince u Parizu, a sad ide na svog đaka: "Pokazao sam im!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković stao je pred kamere poslije trijumfa protiv Stefanosa Cicipasa.

 Novak Đoković izjava poslije pobjede protiv Cicipasa Izvor: Fonet/Michel Euler/AP

Novak Đoković ide po sedmu titulu u Parizu. U polufinalu turnira u Francuskoj savladao je Stefanosa Cicipasa (Grčka) poslije drame i tri seta - 6:2, 3:6, 7:6. Proslavio je to urlikom koji je čuo cijeli grad, a onda je stao pred kamere i pričao o ovom meču, ali i onom što slijedi. U nedjelju će protiv Holgera Runea (Danska) igrati za titulu (15 časova).

Svjestan je i srpski teniser da je mogao sve ovo da riješi znatno ranije, već na startu drugog seta, pa i u trećem gdje je propustio četiri brejk lopte u dva servis gema protivnika. "Fenomenalan meč, uzbudljiv, dobro sam počeo, imao šanse da u drugom setu napravim brejk, nisam uspio, podigao je publiku na noge, energija se promijenila. Nisam uspio da se vratim kao protiv Musetija što je bio slučaj. Ovakvi mečevi puno znače meni, posebno u ovoj fazi karijere. Da pokažem da mogu da se nosim sa mlađima od sebe do posljednjeg udarca. Drago mi je što sam uspio da prebrodim ovaj izazov, najveći do sada", rekao je Đoković.

Za trofej igraće protiv mladog danskog tenisera koji je u aprilu napunio 19 godina. Odlično ga poznaje pošto često treniraju zajedno u Monaku. "Sjajan je momak, mnogo ga volim. Dobar je za tenis, uvijek daje sve od sebe, borac je, takmičarski je nastrojen, često treniramo zajedno. Poznajem i njegovu porodicu. Imaće težak posao sutra ako želi pobjedu. Van terena smo prijatelji, ali na terenu ćemo se boriti. Siguran sam da će biti uzbuđen", zaključio je Đoković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC