• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadaš mog sina, a noću varaš ženu... Haos u Formuli 1, zaratili vozači Red Bula - umiješala se i majka!

Autor Haris Krhalić

Teško da će Serhio Perez i Maks Ferstapen poslije ovakvih stvari moći da funkcionišu kao do sada.

 Perezova majka se umiješala u sukob sa Ferstapenom Izvor: Instagram/sophiekumpen/carolamtz1/Screenshot

U samoj završnici sezone Formule 1, gdje već odavno znamo da je Maks Ferstapen odbranio titulu, dobili smo neočekivanu dramu i to u šampionskom timu. Serhio Perez i Maks Ferstapen, kolege iz Red Bula, žestoko su se "pokačili" nakon završene trke u Brazilu zbog neispoštovanih timskih naredbi i ako se situacija uskoro ne smiri - ne bi bilo iznenađenje da tokom pauze dođe do velikih promjena, čak i razbijanja sjajnog tandema...

Maks Ferstapen je odbio da "vrati" poziciju Serhiju Perezu u posljednjem krugu trke, koja mu je veoma značila zbog toga što juri vicešampionsko mjesto, a poslije teških riječi i sa jedne i sa druge strane - u sve se umiješala i majka vozača iz Holandije.

Sofi Kumpen, ponosna majka Maksa Ferstapena i inače nekadašnji vozač trkačkih automobila, oglasila se na Instagramu i "pecnula" Serhija Pereza. U komentaru na jednu objavu o aktuelnom sukobu dvojice vozača Red Bula, Sofi se dotakla kontroverze koja prati Meksikanca i koja je uspešno "zataškana" u prethodnih godinu dana, a tiče se njegovih burnih noćnih izlazaka tokom kojih je prevario suprugu.

"Da, a onda uveče ode i vara svoju ženu...", napisala je Sofi Kumpen i time vjerovatno još drastičnije ugrozila odnos dvojice vozača Red Bula koji će se poslije ovoga teško izgladiti.


Podsjetimo, Maks Ferstapen je na pitanje svog tima zašto nije vratio poziciju Serhiju Perezu, koju mu je Meksikanac propustio nekoliko krugova prije toga, odbrusio da ga tako nešto "nikada nisu pitali" i da "ima svoje razloge". Nezvanično, u pitanju je trka u Monte Karlu koju je Ferstapen zapamtio svom kolegi...

Pogledajte kako izgleda Sofi Kumpen koja je "zapržila čorbu" Red Bulu pošto će u narednim danima, uoči posljednje trke sezone u Abu Dabiju, imati pune ruke posla da poprave PR katastrofu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC