• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković osvojio trofej, pa pomislio na Srbiju: Markerom poslao poruku Piksiju i "orlovima"! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Nakon fantastičnog finalnog meča Novak Đoković je iskoristio priliku da podrži srpske fudbalere.

 Poruka Đokovića reprezentaciji Srbije Izvor: Sport klub/Screenshot

Novak Đoković je po šesti put osvojio završni masters - posljednji turnir u sezoni! Najbolji srpski sportista savladao je Kaspera Ruda (2:0) i izjnednačio rekord Rodžera Federera, uz mogućnost da ga u narednim sezonama i prestigne po broju osvajanja ovog prestižnog turnira. Nakon što je osvojio trofej, Đoković je iskoristio priliku i da podrži srpske fudbalere!

Odmah nakon osvojenog posljednjeg poena na turniru, Novak je sa markerom u rukama prišao kameri i na njoj ostavio dvije poruke. Čini se da je jednu posvetio sebi i velikoj borbi koju je vodio tokom čitave nedjelje, dok je druga jasno usmerena ka fudbalskoj reprezentaciji. Igrači Dragana Stojkovića dobili su "vjetar u leđa" od najuspešnijeg sportiste Srbije svih vremena.

"Ma tako je bre! Ajmo, orlovi", bile su riječi koje je Novak Đoković napisao na kameru nakon što je po šesti put u karijeri osvojio turnir na kojem igraju samo osmorica najboljih tenisera u sezoni. Iako je tokom dobrog dijela godine bio spriječen da igra na turnirima i propustio je nekoliko najvećih takmičenja, Đoković je pokazao da je i dalje najbolji teniser svijeta - iako to ne pokazuje ATP lista na kojoj zauzima 5. poziciju.

Ovom pobjedom završava se teniska sezona za Novaka Đokovića, pa najbolji srpski sportista može da se prebaci u ulogu navijača. Ne bi bilo iznenađenje da ga u narednim danima vidimo u Dohi, gdje će bodriti reprezentaciju Srbije protiv Brazila, Kameruna ili Švajcarske. Mundijal u Kataru za naš nacionalni tim počinje 24. novembra i trajaće minimum do 2. decembra, pa ostaje dovoljno vremena da teniski as stigne na neki od mečeva!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC