• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbiji donio svjetsku titulu, Turci odmah hoće da ga otmu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Selektoru ženske odbojkaške reprezentacije ponuđeno je da preuzme selekciju Turske, pominju se ogromne količine novca.

 Turci žele selektora Denijelea Santarelija Izvor: printscreen/rts

Mediji u Italiji pišu da selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Danijele Santareli, ima ponudu da preuzme mjesto selektora Turske koje je ostalo upražnjeno odlaskom Đovanija Gvidetija. Italijanski portel "Volleynews" izvještava da strateg Srbije ima bogatu ponudu iz Istanbula da sedne na klupu reprezentacije.

Kako navodi portal specijalizovan za vijesti iz odbojke Italijanu se nudi 200 hiljada evra godišnje i ugovor na dvije godine uz mogućnost da se produži na još dve. Trener Koneljana nije odgovorio i dalje, ali u Turskoj vjeruju da će ovako darežljiva ponuda biti objeručke prihvaćena. Srbija je ove godine osvojila Svjetsko prvenstvo i vjeruje se da je baš taj uspjeh preporučio Italijana, ali je sa druge strane možda to i motiv za Santerlija da nastavi sa radom u našem nacionalnom timu. Pogledajte slike sa prvenstva.

Na klupu reprezentacije Srbije Santareli je stigao u januaru tekuće godine i za manje od godinu dana uspio je da dođe do svetske titulei bronze u Ligi nacija, pa se vjeruje da se mladi strateg neće odlučiti za napuštanje radnog mjesta.

Odbojkaški savez je početkom godine sa Italijanom potpisao ugovor na tri godine, a pre Srbije vodio je Hrvatsku, tako da mu je dolazak na klupu Srbije bio veliki pomak u karijeri.

Trenutna generacija ženske odbojke izuzetno je talentovana i očekuju se veliki uspjesi na svjetskom nivou u budućnosti, naspram izuzetno potrošene reprezentacije Turske. Poznato je da kad je sport u pitanju Turci ne žale novac i da će sve pokušati da učine da se perspektivni trener nađe na njihovoj klupi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC