• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos održao lekciju o Đokoviću - "Pokazaće vam da je sjajan"! Nik hvalio Novaka i najavio mnogo grend slemova!

Autor Haris Krhalić

Sjajni Australijanac još jednom podsjetio zemljake koliko je Novak Đoković dobar.

 Nik Kirjos hvalio Đokovića Izvor: Profimedia/Alamy Live News/Juergen Hasenkopf

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vraća se u Australiju i početkom 2023. godine igraće u Adelejdu i Melburnu. Na Australijan openu imaće priliku boriće se za 10. grend slem titulu na svom omiljenom velikom turniru, a to raduje i neke od njegovih rivala. Nik Kirjos, koji je u posljednjih godinu dana Novakov veliki prijatelj nakon što su bili ljuti rivali, srećan je što će Đoković igrati u njegovoj zemlji.

Kontroverzni Kirjos govorio je za medije o Novakovom dolasku u Australiju, a tom prilikom je srpskog tenisera nazvao najboljim igračem na svijetu!

"Zdrav je, spreman za igru i da napravi šou za naše navijače. Veoma smo srećni što je sa nama. Slušajte, on je najbolji na svijetu prema mom mišljenju. Drago mi je što ćemo mu poželjeti dobrodošlicu, da pokaže kakav je sjajan teniser", ispričao je Nik.

Australijanac se zatim osvrnuo i na grend slemove u narednih godinu dana. Po njegovim riječima, mladi teniseri ni u narednoj sezoni neće uspjeti da prekinu dominaciju, a Đoković će i kroz sljedeću godinu pokazivati da je najbolji igrač planete! Oni su u 2021. godini igrali finale Vimbldona, ovako je bilo na kraju tog meča:

"Rafa će osvojiti Rolan Garos, Đoković Vimbldon ukoliko ga ja ne spriječim (smijeh). Đoković je toliko dominantan da ne mogu da zamislim da izgubi na Australijan openu ili US openu ukoliko neko ne podigne igru na viši nivo. Možda bi Medvedev mogao da ga pobijedi. Volio bih i ja da osvojim jedan, ali realno govoreći - mnogo je dominantan", zaključio je Kirjos.

Po riječima australijskog tenisera lako je zaključiti da on Novaka smatra za najvećeg favorita na čak tri grend slema u narednoj sezoni. Podsjećamo, Đoković je tokom 2021. godine osvojio tri od četiri najveće titule, dok mu u 2022. godine na Australijan openu i US openu nije dozvoljeno da učestvuje, a na Vimbldonu mu nisu uračunati bodovi za osvojenu titulu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC