• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MERIDIAN IMA DOKTORA ZA KLAĐENJE: Pogodio tiket vrijedan 27.542 KM

Autor Haris Krhalić

Svjetsko prvenstvo je vrijeme kada su svi sportski zaljubljenici prikovani za male ekrane, a veliki broj je onih koji pokušavaju profitirati na svom fudbalskom znanju

 tiket, meridian Izvor: Promo/Meridian

Jedan je takav igrač Meridiana koji je odigrao doktorski tiket sa parovima osmine finala i četvrtfinala i tako inkasirao malo više iznad 27,5 hiljada konvertibilnih maraka.

Na tiketu koji je odigrao ovaj igrač su se nalazila tri meča osmine finala i dva susreta četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Na četiri utakmice je tipovan GG (oba tima daju gol) i to su bili okršaji Japan- Hrvatska, Portugal-Švajcarska, Holandija-Argentina i Engleska-Francuska, dok se za duel Brazil-Južna Koreja odlučio za igru 1&2+.

Osim duela Holandija-Argentina, svi ostali tipovi na kojima je odigran GG su bili pogođeni do 60. minute, dok je Brazil na poluvremenu imao komfornih 4:0 protiv Južne Koreje. Najviše strepnje je bilo na pomenutom okršaju „Oranja“ i „Gaučosa“ pošto je selekcija Louisa van Gaala postigla prvi gol u 83. minutu.

U tom trenutku, igrač Meridiana je bio na korak od velikog dobitka i za veliko slavlje bilo je potrebno da u subotu veče „dođe“ još jedan GG.

Za kraj je na tiketu preostao klasik Engleska-Francuska.

„Trikolori“ su već u 17. minutu poveli sa 1:0, da bi Engleska izjednačila iz penala u uvodnim minutama drugog dijela igre. To je automatski značilo ogromno veselje za ovog igrača koji je pokazao da je pravi doktor za klađenje.

Da je bio uvjeren u sve tipove koje je odigrao, najbolje pokazuje i ulog od 1077 KM!

Meridian je mjesto najvećih kvota na planeti i najraznovrsnije ponude za klađenje, a na ovom primjeru se najbolje vidi kako je igrač ove kladionice to iskoristio.

Ako i dalje nemate nalog u kladionici Meridian, ovo je idealna prilika da to promijenite i iskoristite sve pogodnosti koje se nude u vidu najvećih kvota na planeti i najraznovrsnije ponude.

Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

NAJVEĆE KVOTE U SVEMIRU NA POLUFINALE SP

Utakmice polufinala Svjetskog prvenstva igraju se u utorak i srijedu, a kladionica Meridian, za ove mečeve, pripremila je najveće kvote u svemiru!

ARGENTINA - HRVATSKA

Mesijev san da osvoji "boginju" i dalje živi, a ukoliko vjerujete da će Argentina dobiti šansu da se u finalu bori za titulu šampiona svijeta, Meridian nudi vrhunsku kvotu 1.65.

Izabranici Zlatka Dalića su pokazali da su posjeduju sjajnu mentalnu snagu, da znaju da igraju na rezultat, a ukoliko smatrate da mogu ponoviti uspjeh od prije četiri godine, Meridian časti najvećom kvotom na planeti, čak 4.9

FRANCUSKA - MAROKO

Francuska slovi za glavnog favorita takmičenja, ali i apsolutnog favorita protiv najugodnijeg iznenađenja Mundijala - Maroka. Iako su veliki favoriti, kvota na Francuze u Meridianu je sjajnih 1.65. Maroko, predvođen sjajnom generacijom na čelu sa Hakimom Zijehom, neće se zadovoljiti najvećim uspjehom u istoriji afričkog kluba, nego će jurišati na pobjedu. U Meridianu kvota na Maroko je nevjerovatnih 7.3.

Kompletnu ponudu za mečeve polufinala pogledajte na ovom linku.

Budite i vi doktori za klađenje, sastavite dobitni tiket i lanisrajte se među dobitnike!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos

Sve na Hrvate da osvajaju SP

Ljubisa

Alal mu vera sta je pogodio, lavovski odigrano nema sta!

Sasa

Ko ima petlje i ko zna zna pravi ovakve doktorske dobitke! Sve cestitke druze!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC