• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bokseri Slavije u najjačem sastavu idu u Loznicu: Idemo po plej-of, a onda napadamo i titulu u Regionalnoj ligi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ako nakon Loznice budemo na drugom mjestu, otvara nam se plej-of, a onda zašto nje i titula", poručuju iz banjalučke Slavije.

 BK Slavija ide u Loznicu na mečeve Regionalne lige Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Bokseri banjalučke Slavije od ove godine takmiče se u Regionalnoj ligi, a dosadašnji nastupi pokazali su da je to bio povratak na valika vrata.

Nakon četiri kola nalaze se u vrhu, a korak naprijed žele da naprave narednog vikenda u Loznici gdje će biti održani mečevi 5. i 6. kola.

Banjalučani idu u Loznicu u najjačem sastavu, ali i najvećim ambicijama za nastavak sezone što ne kriju.

"Imali smo malih problema gdje je nekoliko boksera bilo bolesno, ali prebrodili smo to, ozsdravili su i idemo u Loznicu u najjačem sastavu. Kada je BK Slavija ušao u regionalnu ligu poslije 10 godina od nekog ozbiljnijeg takmičenja, svi su smatrali da smo mi autsajderi, ali trenutno smo na trećoj poziciji i krenuli su svi da nas respektuju. Sada smo ozbiljni kandidat za šampionsku titulu, to govore svi u Srbiji i u regionu", rekao je trener Vladan Kljajić.

Njegove riječi ptovrđuje i bokser Leo Cvitanović.

"Ciljamo na prvo mjesto. Prvo želimo da uđemo u plej-of, a onda idemo dalje. Cilj nam je titula, nemamo šta da tražimo u regionalnoj ligi ako ne želimo da budemo najbolji", rekao je Cvitanović i osvrnuo se meč koji ga čeka:

"Prvi protivnik mi je Slovenac iz Maribora, ako njega pobijedim čekam boljeg iz duela Loznice i Nvoog Pazara. Odlično se osjećam, trenirao sam sa trenerom Vladom Railićem, radilis smo na tehnici i taktici, odlično se osjećam, kao i ostatak ekipe i idemo samo jako".

Bokser Stefan Čajić će imati težak zadatak u Loznici, ali se nada uspjehu u Loznici.

"Borićemo se, nadamo se uspjehu u regionalnoj ligi, možda čak i tituli. Bio sam na pauzi tri godine, sada sam se vratio da boksujem za Slaviju. Boksovaću u Loznici protiv jednog od najboljeg hrvatskoih boksera, Luke Brkljačića, nadam se pobjedi, pa ćemo vidjeti dalje", poručio je Čajić.

Predstavnik BK Slavija u Regionalnoj ligi Dalibor Petković izrazio je zadovoljstvo što Slavija odlazi na 5. i 6. kolo regionalne lige sa svojih 12 boksera, od kojih su 5 domaćih, te da uprkos finansijskim problemima sa kojima se suočava, Slavija ne odustaje od najviših ciljeva.

"Smatram da imamo dobar kvalitet za vjerovatno drugo mjesto poslije ova dva kola. Ako osvojimo drugo mjesto otvara nam se put u plej-of, a zašto ne i titula?! Klub je i dalje u teškoj finansijskoj situaciji. Mislim da je u toku deblokada računa koja će se vejrovatno desiti u januaru. Mi nismo smjeli ništa da prepustrimo slučaju pa sam iz svog džepa spremio 15.000 KM kako bismo otišli na ovo takmičenje. Znamo naš cilj, to je titula, naš entuzijazam nas nikada ne napušta i smatram da ćemo uspjeti", rekao je Petković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC