• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak otrčao da zagrli Mihu u bolnicu, to je krio od svih! Procurili detalji posljednjeg susreta - evo kako je izgledao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veliki Nole je otišao kod Siniše, da ga zagrli, da popričaju, da se zajedno nasmiju.

 Posljednji susret Siniše Mihajlovića i Novaka Đokovića Izvor: Profimedia/ LaPresse/ Massimo Paolone

Nakon tragične smrti Siniše Mihajlovića od njega se oprostio i najbolji teniser u istoriji Novak Đoković, a sada je italijanska "Republika" iznijela nepoznate detalje odnosa dvojice legedarnih srpskih sportista.

Kako se navodi u tekstu Novak je "uradio sve da utješi Sinišu Mihajlovića izmami mu osmijeh na lice", a posljednji put su se vidjeli u novembru kada je Đoković igrao na završnom mastersu sezone. Novak je turnir osvojio, a za to vrijeme Mihajlović je bio u bolnici "Papa Jovan XIII" u Bergamu gdje mu je bila prepisana terapija.

Novak je tokom turnira odvojio vremena da ode do bolnice u kojoj je bio Mihajlović, da ga zagrli i da popriča sa njim, Tada je Siniša imao velike planove za budućnost, koji se nažalost nisu ostvarili. 

"Na Sinišino iznenađenje, Novak Đoković, njegov sunarodnik, poželio je da ga zagrli. Nole je učinio sve što je moguće da ga uživo utješi i nasmije. Razgovarali su o sezoni Novaka Đokovića punoj izazova, peripetijama u vezi sa vakcinom protiv korone, pobjedi na Vimbldonu... Siniša je tada vjerovao da može da se izliječi. Čak je obećao jednom navijaču da će na proljeće doći da pogleda meč Bolonje, te da planira da provede nedjelju dana u Londonu u 2023. da vidi kako sa fudbalerima radi Antonio Konte u Totenhemu", navodi se u tekstu.

Nije o ovom susretu pisao ni govorio Novak Đoković, nismo vidjeli njihove zajedničke slike, ali sada je u italijanskim medijima ipak procurio dio onoga što se u novembru dešavalo u Bergamu. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC