• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK VIKAO NA SUDIJU: "ZAŠTO?" Gubio od 119. tenisera svijeta, a reakcija publike sve govori! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković se zabavlja na turniru u Dubaiju i to je prepoznala i publika. Izgubio je set, pa "vikao" i onda počistio protivnika.

 Novak Đoković vikao na sudiju Izvor: Twitter/wild_shutterbug/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da krajem ove godine učestvuje na revijalnom turniru u Dubaiju, gdje je prvobitno razočarao publiku otkazivanjem meča sa Nikom Kirjosom, da bi danas umjesto sa Ože-Alijasimom odigrao susret sa malo poznatim Ofnerom, inače 189. teniserom svijeta. I nije dobro počelo za Novaka jer je prvi set izgubio 7:6, ali se makar lijepo zabavlja...

Đoković je meč u Dubaiju shvatio "poluozbiljno" pošto nije u pitanju zvanični ATP turnir, tako da se često izmotava na terenu i pokušava da oraspoloži publiku, a u jednom trenutku je uspio sve i da zasmije.

U jednom trenutku Đoković je prišao glavnom sudiji jer je bio "nezadovoljan" jednom odlukom, tako da se naslonio na sudijsku stolicu i prodrao: "Zaaaaaašto?". Cijela dvorana je odjekivala zbog Novakovog "bijesa", a publici je sve ovo bilo smiješno, pa ni sudija nije dramatično shvatio potez srpskog asa. Vidjelo se da se šali kao i mnogo puta tokom ove nedjelje, a nadamo se da drugi to neće iskoristiti protiv njega, pošto ne bi bilo prvi put da bude na udaru zbog sitnice.

Vidjeli smo tokom turnira i kako je Novak plesao uz muziku sa razglasa, dok je na meču protiv Ofnera često izvodio i akrobatske poteze, dok je njegov protivnik ozbiljnije shvatio susret - pošto je ovo jedinstvena šansa da pobijedi najboljeg ikada.


Ispostaviće se, ova reakcija je bila uvod za "pravog Novaka". Dodao je gas u drugom setu i dobio ga bez izgubljenog gema sa čak 6:0, ali trećeg seta nije bilo. Igrao se odlučujući taj-brejk u kome je Đoković ponovo bio bolji i slavio je 10:7, tako da je upisao prvu pobjedu u Dubaiju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC