• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković je u finalu Adelejda, pobijedio je Danila Medvedeva 6:3, 6:4.

 Đoković Medvedev Adelejd prenos uživo Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Adelejda pošto je u kasnim večernjim časovima po lokalnom vremenu bez većih problema savladao velikog rivala Danila Medvedeva. Ovoga puta nije bilo nikakve rezultatske drame, Đoković je slavio u dva seta protiv Rusa (6:3, 6:4), a jedini trenutak koji nas je zabrinuo desio se u finišu prvog seta.

Pri rezultatu 5:2, Đoković je napravio špagu i istegao zadnju ložu, zbog čega je odmah počeo da pravi grimase. Morao je da traži medicinski tajm-aut i evidentno je bilo da nije potpuno spreman, ali je došao do trijumfa jer je "stisnuo zube".

U finalu ga čeka mladi američki teniser Sebastijan Korda, a meč je na programu u nedjelju od 8.30 po našem vremenu.

12:48

Bravo!

Novak Đoković je u finalu Adelejda, pobedio je Danila Medvedeva 6:3, 6:4.

12:42

5:3 - Još jedan!

Uh! Suočio se Novak prvi put sa "minusom" na svoj servis, Medvedev je došao do brejk šanse posle majstorije Rusa, međutim posle toga servis od 200 km/h - i to drugi. Raspametio je Medvedeva i doveo Novaka na gem od pobede...

12:30

4:3 - BREJK!

Evo ga... Izgleda da su proradili lekovi protiv bolova pošto je Đoković odigrao najbolji gem od kada se požalio na povredu. Iskoristio je prvu brejk loptu i sada je na dva gema od finala!

12:22

2:3 - Vodi Medvedev!

Za sada kontrolisano vođstvo Medvedeva, ne može da se kaže da je drastično digao nivo svoje igre, međutim vidi se da Novak ne forsira i ne tera ga da igra do krajnjih granica.

12:14

1:1 - A svi misle na isto

Novak Đoković za sada ne planira da preda meč, iako je evidentno da se muči. Više je to psihički, zbog povrede koja mu je u glavi ne igra "do kraja" kao i obično i forsira kraće poene, servis...

Izvor: Printscreen/TennisTV

12:04

SET! VODI NOVAK 1:0!

Novak Đoković asom završava prvi set, dobio ga je 6:3. Igrao je zaista odlično, ali povreda koju je osetio u finišu seta nas je prilično zabrinula. Konstantno komunicira sa svojim boksom i deluje da za sada ne planira da preda, iako je evidentno da ima određene probleme.

11:57

Evo ga!

Novak Đoković se vratio na teren i deluje da će nastaviti meč. Ostaje pitanje da li će možda predati meč jer je svakako Australijan open bitniji za njega od Adelejda... Problem je što Goran Ivanišević deluje dosta zabrinuto. Vidi se da je Novaku zavijena leva butina koja pravi problem.

11:53

Ovako se Novak povredio!

11:50

5:2 - Majstor tenisa!

Novak Đoković se suočio sa povredom i brejk loptom za Medvedeva, ali... Zato je najbolji. Prvo je sjajnom kombinacijom udaraca uspeo da vrati meč u "djus", da bi potom na mreži sredio Rusa - lobom je došao do gromoglasnih aplauza publike jer je na gem od 1:0.

I odmah posle toga je Novak tražio medicinski tajm-aut i odlazi u svlačionicu...

11:47

Povreda!

Novak se posle jednog uklizavanja uhvatio za zadnju ložu i čini se da ima određenih problema. Za sada nije tražio ni pogledom svog novog fitnes trenera, nego poskakuje, pravi čudne izraze lica...

11:32

3:1 - Brejk!

Najavili smo da je Medvedev uspavan i to je Novak iskoristio. Odmah je napravio brejk i poveo je prvi put ubedljivije na meču, i to posle duple servis greške Rusa. A idealno ga je krenuo servis danas.

Izvor: Profimedia

11:28

2:1 - Siguran!

I Medvedev dobro servira, ali se čini da je Đoković bolje ušao u meč. Dobio je dva "duža relija" i pokazao da je maksimalno fokusiran, odnosno da će svakog trenutka krenuti i po brejk. Medvedev pomalo deluje uplašeno, kao da prvi put igra protiv Novaka, a tako se dobro znaju.

11:22

1:0 - Vodi Novak!

Dobar početak meča, iako ga je omela sirena, najverovatnije policijska. Dobro je Novak servirao u prvom gemu i zaista ga nije namučio Rus... Samo neka tako nastavi!

Izvor: Profimedia

11:12

Tu su!

Novak Đoković i Danil Medvedev dočekani su velikim aplauzima domaće publike. Prvi će servirati Novak...

10:41

Novak blista u Adelejdu

Novak Đoković odlično igra u Adelejdu i bez većih problema je došao do polufinala. Dobio je sva tri meča - protiv Lestijena, Halija i Šapovalova - i pritom nije izgubio nijedan set. Što se tiče Medvedeva, i on je bez izgubljenog seta došao do finala, s tim je sa Sonegom igrao tek jedan set jer je Italijan predao - Kecmanović i Hačanov nisu pružili veći otpor.

Izvor: Profimedia

10:37

Šta kaže statistika?

Ovo će biti 13. međusobni duel Novaka Đokovića i Danila Medvedeva, a nije iznenađenje da je Srbin uspešniji. Dobio je osam duela, ujedno i poslednja tri - od čega poslednji na "završnom" mastersu u Torinu. Medvedev je poslednji put pobedio Đokovića u čuvenom finalu US Opena, za prvi grend slem.

Izvor: YouTube/Tennis TV

10:31

Dobro došli u MONDO live!

Srpski teniser Novak Đoković sastaje se danas od 11 časova sa Danilom Medvedevim u polufinalu Adelejda. Oborio je već Đoković rekord na ovom malom turniru u Australiji, ali se neće tu zaustaviti - pošto želi da još nadogradi formu uoči početka Australijan opena. 

Pobednik meča između Rusa i Srbina igraće protiv Sebastijana Korde u finalu.

Izvor: Profimedia

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije