• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBI, SREĆAN BOŽIĆ! Novak poslao čestitku, a onda progovorio o povredi: Sve je zabrinuo, evo šta se desilo!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković čestitao je Božić svim vjernicima koji danas slave i "smirio navijače" pošto je objasnio da povreda nije teže prirode.

 Đoković nakon plasman u finale Adelejda Izvor: Twitter/Tennis Tv/ Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Adelejda pošto je bez većih problema "počistio" jednog od svojih najvećih rivala Danila Medvedeva. Rus je bio netipično rezervisan i pasivan, pa je Đoković slavio 2:0 (6:3, 6:4), a jedini trenutak kada smo se zabrinuli desio se krajem prvog seta. Nije to bilo zbog nešto bolje igre Rusa, nego zbog jedne "špage" kada je Đoković morao da traži medicinski tajm-aut.

Uspio je da "stisne zube" i dođe do pobjede, a nakon što je prvo čestitao Božić svima koji slave po julijanskom kalendaru, objasnio je šta se desilo sa zadnjom ložom koja mu je čak i zavijena u svlačionici.

"Srećan Božić svima, hvala što ste došli ovdje da zajedno proslavimo. Hvala na podršci, ne samo Srbima, nego svima koji su stigli...", rekao je Đoković, pa "smirio" navijače": "Srećom, nije ništa ozbiljno, da jeste - ne bih mogao da nastavim. Pokušao sam da uzmem medicinski tajm-aut, masažu, popio sam lijekove, da smanjim to i sredim se poslije nekoliko gemova i da mu ne dozvolim da napravi brejk. Imao sam šansu i što sam više igrao, to je zadnja loža bila bolje. Zagrijala se".

Mnogima je prošlo kroz glavu da bi za Novaka Đokovića možda bilo najbolje da je predao meč, pošto Australijan open počinje za već nedjelju dana: "Ne mogu da kažem da mi nije prošlo kroz glavu za Australijan open, ali ne možete da kalkulišete... U ovoj fazi karijere svaki meč mi je važan, to je poklon, dajem sve od sebe i idem na pobjedu".

Zanimljivo je da se Novak Đoković inače nije sjećao jednog od ključnih detalja meča kada je na drugi servis - "ispalio" lopticu 200 kilometara na sat: "Stvarno!?", nasmijao se srpski as kome preostaje malo vremena da se spremi za sutrašnji meč.

Sebastijan Korda je "izazivač", a meč se igra u nedjelju od 8.30 po našem vremenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC