• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sječa" favorita na Australijan openu! Đokoviću se sve otvorilo - favoriti redom ispadaju

Autor Haris Krhalić

Australijan open je od jutros ostao bez Kaspera Ruda, Tejlora Frica i Saše Zvereva, sve tenisera iz TOP10 koji su u polovini žrijeba u kojoj je Novak Đoković.

 Favoriti ispadaja sa Australijan opena Izvor: YouTube/Eurosport/Australian Open/Screenshot

Nižu se iznenađenja na Australijan openu, a dio žrijeba u kome je Novak Đoković se nezaustavljivo "čisti"! U srijedu je eliminisan Rafael Nadal, rano jutros Kasper Rud, ali tu nije kraj. Iz polovine kostura u kome se nalazi Novak Đoković "obrisani" su potom još i Tejlor Fric i Aleksander Zverev, koji su bili projektovani kao potencijalni protivnici srpskog asa u polufinalu turnira. Sada je jasno da se to neće dogoditi, makar na ovom Australijan openu.

Tejlor Fric je viđen kao jedno od potencijalnih iznenađenja na turniru, ali je deseti igrač planete "popustio" protiv domaćeg Alekseja Popirina i to poslije pet setova (7:6, 6:7, 4:6, 7:6 i 2:6), dok je Saša Zverev još jednom pokazao da ima prevelike amplitude kada je kvalitet tenisa koji pruža u pitanju.

Zvereva je izbacio malo poznati Majkl Mou iz SAD i to poslije tri i po sata tenisa. Zverev je bio "pečen" i u prvom kolu, ali je poslije drame u pet setova pobijedio Variljasa iz Perua, dok protiv Moua nije ipak imao šansu za iskupljenje. Amerikanac je izgubio prvi set u taj-brejku, a onda u naredna tri pokazao daleko više: 6:4, 6:3, 6:2. Tako su nastavljena njegova slaba izdanja u Australiji, gdje je samo dva puta prošao četvrtu rundu, ali ovako slab rezultat nije imao od 2017.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC