• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak spustio glavu, nikad nije dao ovakav intervju: Neraspoložen poslije pobjede

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković se nije pretjerano obradovao prolasku u treće kolo Australijan opena.

 Đoković nakon pobjede na Kuakoom Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena pošto je pobijedio Enca Kuakoa poslije problema sa povredom koja ga je mučila od drugog seta. Na kraju, Đoković je slavio 3:1 (6:1, 6:7, 6:2, 6:0), a s obzirom na to da ga je na samom kraju iznervirao jedan navijač, za koga je rekao da je "mrtav pijan", srpski as je vrlo neraspoložen dok je davao intervju na terenu. Štaviše, ne pamtimo kada je bio tako namrgođen...

Đoković je oborio glavu, djelovao je iscrpljeno, kao da je jedva čekao da se sve završi, čak ga nije pretjerano nasmijalo ni dovikivanje sa tribina, kada mu je neko izjavio ljubav.

"Mnogo toga se desilo večeras, Enco Kuako je zaslužio poštovanje za sve večeras, posebno u drugom setu. Obojica smo uzeli medicinski tajm-aut i imali smo problema. Volim da igram noćne termine i hajde da nastavimo dalje. Sve je to očekivano kada dođete na teren i kada ste favorit, naravno da će neko ko je tu prvi put da proba sve, da rizikuje... Mogao sam u drugom setu da dobijem, ali je produžio meč. Nije to bio meč u kome je sve išlo idealno za mene. Mnogo puta sam bio u ovakvoj sitauciji u karijeri i znam šta treba da uradim", rekao je Đoković uz nepromijenjen izraz lica.

U narednom meču igraće protiv Grigora Dimitrova sa kojim ima više nego pozitivan skor. Dobio je devet od deset međusobnih duela, ali ga brine povreda koja je izgleda ozbiljnija nego što se činilo.

"Dugo nismo igrali, ne sjećam se poslednjeg duela. Mislim da u Australiji nismo nikada igrali, znam ga dobro, mi smo balkanska braća. Neka pobijedi bolji!", tu se prvi put nasmijao Đoković koji je rekao da su "čudne okolnosti" na ovom meču njegov najveći utisak koji nosi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC