• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo mnogi nisu primijetili! Novak je DRUGAČIJE proslavio pobjedu, nije "podijelio sreću" sa svim navijačima (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navikli smo da Novak Đoković "dijeli sreću" sa sve četiri tribine, ali to se nije desilo poslije pobjede nad Dimitrovim.

 Novak Đoković drugačije proslavio pobjedu Izvor: eurosport

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena pošto je pobijedio Grigora Dimitrova 3:0 (7:6, 6:3, 6:4), ali je meč bio daleko teži nego što to rezultat pokazuje. Đoković je imao ozbiljnu dramu zbog povrede u prvom setu, mučio se i u naredna dva, ali je na kraju "stisnuo zube" i na kraju se radovao ulasku u drugu nedjelju njegovog omiljenog grend slema na kome juri 22. titulu.

Ono što je zanimljivo je da Đoković nije imao ni mnogo snage za slavlje, tako je poslije dobijenog prvog seta samo pao na beton, dok je na kraju meča tek podigao ruku uvis i prišao svom "balkanskom bratu" Dimitrovu i nešto mu dobacio, djeluje u prijateljskom tonu jer se znaju već godinama, da mu je potom i aplaudirao.

Zanimljivo, Đoković se nakon toga okrenuo ka publici, ali nije imao svoju uobičajenu proslavu na kakvu smo navikli. Obično se Đoković "pokloni" ka sve četiri tribine, kako bi na taj način "podijelio" ljubav sa njima, međutim djeluje da nije bio pretjerano srećan nakon prethodnog meča sa Encom Kuakom. Tada je bio bijesan na četiri pijana navijača koja su dobacivala u toku susreta, pa je samo kratko proslavio pobjedu na sredini terena.

Okrenuo se ka jednoj tribini i podigao reket uvis, da bi nakon toga otišao do svog mjesta i spremio se za intervju sa legendarnom Jelenom Dokić koja ga je podsjećajući na prvi susret 2006. godine, čak malo i posramila.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC