• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ponovo u IDEALNOM terminu! Zakazana borba za ČETVRTFINALE Australijan opena

Autor Dragan Šutvić

Nole saznao kad će igrati za plasman u četvrtfinale Australijan opena.

 kad đoković igra protiv de minora  Izvor: Profimedia

Novak Đoković igraće meč 4. kola Australijan opena u ponedjeljak od 9 časova prema vremenu u Srbiji, odnosno od 19 po lokalnom. Organizatori su tako potvrdili sjajnu vijest i za Noleta, koji će imati i ponedeljak da iskoristi za oporavak i da se pripremi na miru za duel protiv domaćeg tenisera, Aleksa De Minora.

Sa druge strane, i navijače u Evropi obradovaće taj termin, u kojem je igrao i u prethodne mečeve u Melburnu. Sada kada je sve poznato na Novaku je da proba da se dovoljno oporavi od povrede zadnje lože da ga ne ometa da u ponedjeljak pokaže svu snagu i da napravi još jedan korak ka grend slem trofeju koji je najčešće osvajao.

Novak je do sada ostvario pobjede protiv Španca Roberta Karbaljes Baene (3:0), Enca Kuakoa (3:1) i Grigora Dimitrova (3:0), dok je De Minor savladao kvalifikanta sa Tajvana Hsu Ju-Hsijua (3:0), francuskog veterana Adrijana Manarina (3:0), a onda još jednog Francuza, Benžamana Bonzija (3:0). Američki komentator i nekadašnji teniski as Džon Mekinro smatra da je De Minor teniser koji bi mogao da napravi problem Srbinu, ali pod jednim uslovom.

Pobjednik duela Đoković - De Minor igraće u četvrrtfinalu protiv boljeg iz meča Andrej Rubljov (Rusija) - Holger Rune (Norveška). I jedan i drugi su slično dominantno stigli do četvrte runde, a na tom putu je Rubljov izgubio samo jedan set, od Finca Emila Rusuvorija, a Rune nijedan, s tim da je u prvom kolu izbacio našeg Filipa Krajinovića bez velikih problema (6:2, 6:3, 6:4).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC