• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ga ponizio, a on priča o lažiranju povrede! Ništa ga nije sramota: "Vidjeli ste i sami kako je igrao..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je razbio protivnika Aleksa de Minora, a on je imao hrabrosti da priča o lažiranju povrede.

 Aleks de Minor misli da je Novak Đoković lažirao povredu Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je održao teniski čas Aleksu de Minoru i "počistio" ga je u osmini finala Australijan opena, da ga je poslije meča čak i Džim Kurijer pitao zašto je bio tako nemilosrdan. Dok čekamo da čujemo šta će Đoković reći na konferenciji za medije, mnogi su se sjetili da je prije godinu dana De Minor bio jedan od onih koji su likovali zbog deportacije srpskog tenisera, dok kao da na tome nije naučio lekciju nego je poslije ubedljivog poraza govorio i o "lažiranju povrede".

To je bila vrlo aktuelna tema prethodnih dana u Australiji pošto su mnogi izrazili sumnju da Đokovića uopšte muči zadnja loža koju je povrijedio prije oko dvije nedjelje nastupajući u Adelejdu. S obzirom na to da je "pregazio" De Minora, Australijanac je posumnjao da se bilo šta desilo Srbinu.

"Ne znam, recite vi meni kako je izgledao? Mislim da se dosta dobro kretao, ne znam", složio je nekoliko puta ramenima De Minor i podrugljivo se nasmijao, pa su i novinari su insistirali da nastavi da priča o tome. "Vidjeli su svi šta se dešava posljednjih nekoliko nedjelja i samo se o tome priča. Igrao sam danas protiv njega i ili nisam dovoljno dobar teniser da to iskoristim ili je igrao predobro. Bio je predobar u svakom smislu".

Aleks de Minor je istakao da je pomalo razočaran svojom igrom, ali da ima osjećaj da je Novak Đoković odigrao meč bez greške i da tu nije mogao mnogo toga da promijeni, ali da je ipak zadovoljan svojim nastupom na početku godine.

Prije nego što ga je Đoković "obrukao", vrijedi reći da je De Minor uspio da pobijedi Rafaela Nadala na Junajted kupu, međutim ubrzo je stiglo i bolno prizemljenje. Posebno jer De Minor nije saslušao šta je Đoković pričao nakon pobjede kada je objasnio da danas prvi put nije osjećao nikakve bolove. Nadamo se da će tako biti i u četvrtfinalu protiv Andreja Rubljova koji je pobijedio Holgera Runea poslije drame u pet setova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC