• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljuvao Novaka, a sad kaže - "NEPOBJEDIV JE!" Vilander skinuo kapu Đokoviću, Henman žali rivale: Kao trening...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mats Vilander i Tim Henman bili su puni riječi hvale za Novaka Đokovića poslije pobjede nad Aleksom de Minorom.

 Mats VIlander: Novak Đoković je nepobjediv Izvor: Eurosport/Screenshot

Slušali smo godinama kako legendarni švedski teniser Mats Vilander kritikuje Novaka Đokovića, ali od kada je počeo da uživa u njegovoj igri - nižu se samo komplimenti. Tako je bilo i poslije "razbijanja" Aleksa de Minora u osmini finala Australijan opena pošto su svi komentatori Eurosporta, uključujući i Vilandera, ostali bez teksta nakon što je Nole pokazao najbolji nivo tenisa koji smo vidjeli od bilo koga u 2023. godini.

Zbog toga je Vilander morao da "skine kapu" Novaku Đokoviću, iako je prije samo nekoliko dana prognozirao da nije siguran da li ima bilo kakvu šansu protiv Grigora Dimitrova u trećem kolu.

"Ovo je nevjerovatno kako je igrao, drugi servis jači od prvog, pa vjera u sebe... Nije mu dao da udari lopticu, izgledao je nepobjedivo u ovom trenutku. Pitam se šta li je Rubljov mislio dok je gledao ovaj meč?", kazao je Vilander koga je oduševilo što je Đoković bio toliko fokusiran i da ne popušta čak ni u 36. godini, gdje je došao do svog čak 54. četvrtfinala na grend slemovima i samo još četiri mu fale da sruši Federera.

"Ovo je bila jasna poruka. Vidjeli smo da je bilo dosta ispadanja favorita, a Đoković je čist favorit i dosta je bilo znakova pitanja zbog problema sa povredom. Ali sada je izašao i uništio je ljubimca publike. Bio je predobar i apsolutni je favorit do kraja turnira (...) Ovo je bilo kao da je trening u pitanju!", dodao je bivši britanski teniser Tim Henman koji je čak prognozirao da će Dimitrov pobijediti Đokovića, ali je ubrzo uvidio koliko griješi, posebno od kada je srpski teniser pokazao da je povreda zadnje lože polako zaliječena i da ga ne opterećuje kao nekada.

Podsjetimo, Novak Đoković u četvrtfinalu igra protiv Andreja Rubljova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC