• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što sam ga razbio? Jer sam tako htio! Đoković se "osvetio" Australiji i saopštio najbolju moguću vijest

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je poručio da "nije osjetio ništa" što je vrlo pozitivno nakon problema sa povredom zadnje lože.

 Novak Djoković nasmijao publiku u Australiji Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković "pregazio" je Aleksa de Minora (3:0) i lako se plasirao u četvrtfinale Australijan opena.

Đoković je daleko lakše nego što se očekivalo pobijedio domaćeg predstavnika, a publika je već u prvom setu izgubila svaku nadu da najbolji teniser iz Australije može da parira Srbinu. To je primijetio i bivši teniser Džim Kurijer, koji ga je intervjuisao poslije meča, pa je prvo što je pitalo Noleta bilo "zašto si ga tako ubjedljivo pobijedio".

"Zato što sam tako želio ha-ha!", nasmijao se Đoković i potom se zahvalio svima koji su došli da prate meč u kasnim večernjim časovima: "Ne mogu da kažem da mi je žao što niste gledali dugačak meč, htio sam da pobijedim 3:0, ali to se nikada ne zna u tenisu naravno. Nosiš se sa mnogim stvarima. Prvih nekoliko gemova je bilo tijesno, a počeo sam potom da se osjećam opuštenije i budem agresivniji, osjetio sam da je malo nervozniji i iskoristio sam priliku. Zadržao sam fokus i odigrao najbolji meč u 2023. godini".

S obzirom na to da se sada mnogo pričalo o povredi "zadnje lože" Novaka Đokovića, koga su mnogi optužili i da je lažirao (!?), stigle su dobre vijesti za koje se nadamo da će se i nastaviti na turniru.

"Večeras očigledno nije bilo problema. Nisam osjetio ništa i bilo je sjajno. Hvala mom medicinskom timu i Bogu, svima koji su mi pomogli i nastavljamo dalje... Neću da slavim prerano, sada sam se konačno osjećao dobro i znam da stvari mogu brzo mogu da se promijene", rekao je Đoković koji nije želio u dublju problematiku sa Kurijerom, koga je podsjetio da je i sam bio teniser i da dobro zna kako povrede mogu mentalno da utiču na igrača.

"Uzimao sam mnogo tableta ovih dana, to nije idealno, ali to je da zamaskiram bol. Ne takve pilule ljudi ha-ha...", nasmijao se Đoković kada je shvatio da ga je zbog igre riječi publika pogrešno razumjela: "Samo one protiv bolova, a to ne volim da uzimam. Ne bih previše o tome jer je ovo bio dobar dan za mene".

Podsjetimo, Novak Đoković će u četvrtfinalu Australijan opena igrati protiv Andreja Rubljova iz Rusije koji je poslije nevjerovatnog trilera pobijedio Holgera Runea u pet setova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC