• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković lijepo o Federeru, a MIRKA PROVOCIRA! Svi gledali šta je obukla - ovo je poruka i za Novaka! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Supruga Rodžera Federera privukla veliku pažnju na Nedjelji mode u Parizu, kao i njen muž. Mnogi su primijetili šta je obukla i nisu u tome vidjeli slučajnost.

 Mirka Federer nosi majicu GOAT Izvor: Profimedia

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer ovog januara nije na Australijan openu, već na Nedjelji mode u Parizu, gdje sa suprugom Mirkom posjećuje modne revije i uživa u prvim mjesecima penzije. Ona je na jedan događaj u glavnom gradu Francuske došla obučena sa detaljem jarca na sebi. Na engleskom se ta reč kaže "Goat", a u popularnoj kulturi ona je sinonim za "Greatest Of All Time", što znači "Najveći svih vremena".

Dok Mirka ne propušta priliku da kaže da je njen suprug najveći u istoriji "bijelog sporta", Novak Đoković. njegov veliki rival, o Federeru govori sa velikim poštovanjem. U Australiji je Novak od publike tražio aplauz za Švajcarca koji nije u Melburnu, a potom je govorio i o svom odnosu sa bivšim rekorderom u broju grend slem titula, koga su prestigli i Nole i Rafael Nadal, trenutni rekorder.

"Nisam se čuo sa Federerom od Lejver kupa, nismo napredovali u tom odnosu. Da li ostao naš odnos ovakav - ili se promijenio - moje poštovanje za njega se neće promijeniti. Federer je legenda našeg sporta i mnogo je uradio za nas. Samo sam želio tako da mu se javim", rekao je Novak Đoković novinarima u Melburnu.

Cijeli svijet je prošle jeseni pratio kako Federer, Rafael Nadal i Đoković, trojica najvećih tenisera u istoriji, provode vrijeme zajedno na revijalnom turniru na kojem su bili i "saigrači". Međusobno su se podržavali, navijali jedan za drugog, šalili se, neki su i plakali... Bilo je emotivno tada, a sada je veoma lijepo od Novaka što na lijep način govori o Rodžeru. Za to vrijeme, Mirka se ne oglašava, ali očigledno koristi priliku da "pecka" Federerove rivale i njihove navijače.

Mirka Federer (44) je bivša švajcarska teniserka koja je samo četiri godine bila profesionalna igračica (1998-2002) i nije uspjela da osvoji neku titulu, jer je morala da se povuče sa samo 24 zbog povrede stopala. Sa Rodžerom se upoznala 2000. godine na Olimpijskim igrama u Sidneju, vjenčali su se u aprilu 2009. i imaju četvoro djece - bliznakinje Milu i Šarlen (13) i blizance Lea i Lenija (8).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC