• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokoviću nije mjesto na turniru, PODRŽAVA GENOCIDNI REŽIM! Ukrajinac vidio snimak iz Australije, pa se javio sa ratišta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleks Dolgopolov je sada javno istupio protiv Srđana Đokovića.

 Aleks Dolgopolov javio se zbog Novaka i Srđana Đokovića Izvor: Instagaram/alexdolgopolov/Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je uspio da se izbori sa povredom zadnje lože i zaigra fantastičan tenis, a onda su krenuli napadi na njega. Njegov otac Srđan snimljen je kako se slika sa ruskim navijačima ispred "Rod Lejver Arene", a engleski mediji su prenijeli da je među onima koji su pozdravili Srđana Đokovića bio i Aleksandar Sergejevič Zaldastanov.

On je vođa "Noćnih vukova", poznate bajkerske i političke organizacije u Rusiji, na crnoj je listi Evropske unije i na potjernicama u Americi i Kanadi, a sada se zbog toga javio Aleks Dolgopolov. Nekada najbolji ukrajinski teniser otišao je na ratište, a odatle se sada javio i napao Novaka Đokovića i njegovu porodicu.

"Apsolutno odvratno! Kažu da politika mora da bude van sporta, pa tako ovim ljudima nije mjesto na teniskim turnirima. Uključijući tu i oca Novaka Đokovića koji otvoreno podržava genocidni režim", napisao je Dolgopolov. Pogledajte kako se Srđan Đoković slikao sa ruskim navijačima:

Dolgopolovu ovo nije prvi put da se oglašava. On je imao niz upitnih izjava, od toga da je spreman da ubija Ruse i da im puca u glavu, preko zahtjeva da se Danil Medvedev isključi iz tenisa. Takođe je napadao ATP i tu organizaciju je nazao "ruskom propagandnom mašinom".

Nakon svega oglasio se i Australijan open sa upozorenjem za Novaka i njegovu porodicu, ali za sada nije bilo nikakvih kazni ili suspenzija.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC