• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Australijan open upozorio Novaka i njegovu porodicu: Procurio snimak na kome se vide ZABRANJENA obilježja! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je navodno dobio zvanično upozorenje od organizatora.

 Australijan open upozorio Novaka Đokovića Izvor: Eurosport/Youtube/00Nesti.. /Screenshot

Prava bura se odjednom stvorila u Melburnu! Novak Đoković je rutinski savladao Andreja Rubljiova u četvrfinalu Australijan opena, ali je poslije tog meča krenuo haos. Prvo je jedan navijač koji je imao majicu sa slovom "Z" i nosio je rusku zastavu priveden, a potom su strani mediji napali Srđana Đokovića.

Otac najboljeg srpskog tenisera slikao se sa brojnim navijačima ispred "Rod Lejver Arene", a među njima je po navodima engleskog "Gardijana" bio i Aleksandar Sergejevič Zaldastanov poznatiji kao "Hirurg". On je vođa ruske bajkerske grupacije "Noćni vukovi", čovjek koga je Vladimir Putin odlikovao, a koji je na poternicama u Americi i Kanadi. 

Zbog svih ovih događaja oglasio se i Australijan open. Tenis Australija, organizacija koja stoji iza prvog grend slema sezone je prema navodima engleskog "Ekspresa" upozorila Novaka Đokovića!

"Tenis Australija je upozorila Novaka Đokovića i njegovog oca zbog pokazivanja zastava i simbola koji pokazuju podršku Rusiji, nakon snimaka na kojima se vidi da Srđan Đoković stoji sa pojedincem koji drži zastavu Rusije sa likom Vladimira Putina, na kojoj piše 'Živjela Rusija'", navodi "Ekspres. Pogledajte taj detalj:

Video na kome se Srđan Đoković slika sa ruskim navijačima je na internet postavio australijski jutjuber ruskog porijekla pod nadimkom "Ozi Kozak", a taj video se brzo proširio internetom. 

Da podsjetimo, ruski i bjeloruski teniseri nisu mogli da učestvuju na prošlogodišnjem Vimbldonu, a sada je njima i njihovim navijačima zabranjeno isticanje ruskih zastava i obilježja tokom trajanja turnira. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC