• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada igra Novak, gdje je prenos i sve što treba da znate o polufinalu: Srbin juri titulu, a čeka ga PROVOKATOR!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković i Tomi Pol sastaće se u polufinalu Australijan opena, a evo svega što treba znati o meču.

 Novak Đoković u polufinalu Australijan opena protiv Tomija Pola Izvor: Profimedia

Novak Đoković se prošetao kroz četvrtfinale Australijan opena i lagano u tri seta dobio Rusa Andreja Rubljova, a sada ga čeka meč sa Amerikancem Tomijem Polom. 

S obzirom da su u četvrtak na programu mečevi ženskog polufinala čekaćemo taj duel do petka i to u najboljem mogućem terminu za Srbiju. Prvo će na teren Karen Hačanov i Stefanos Cicipas od 4.30 po našem vremenu, a potom možemo da gledamo Novakov duel sa  Polom od 09.30. 

Pol je na putu do polufinala savladao redom Jana Lenarda Štrufa, Antonija Davidoviča Fokinu, Džensona Bruksbija, Roberta Bautistu Aguta i na kraju Bena Šeltona. Sa druge strane pred Đokovićem su redom padali Roberto Karbaljes Baena, Enco Kouko, Grigor Dimitrov, Aleks De Minor i Andrej Rubljev.

PRVI MEČ IKADA - ALI SJEĆAMO SE PROVOKACIJE! 

Izvor: Eurosport/Screenshot

Biće ovo prvi međusobni meč ova dva rivala, ali svi se sjećamo oproštaja Rodžera Federera u Lejver kupu kada Amerikanac nije pružio ruku Srbinu! Time je pokazao šta misli o Đokoviću, a sada će morati da mu izađe na megdan u meču karijere.

Prije ovog polufinala Tomi Pol je najviše na grend slemovima dogurao prošle godine kada je ušao u četvrto kolo Vimbldona i treće kolo US opena. U karijeri ima jednu titulu i to iz novembra 2021. godine kada je u finalu Stokholma savladao Denisa Šapovalova, a poslije Australije ga čeka najbolji rezutat karijere.

Do sada je na ATP listi najviše dogurao do 25. mjesta, a čak i ako izgubi od Novaka u petak ući će u prvih 20 prvi put u karijeri. Do sada je šest puta uspijevao da pobijedi Top 10 igrače na svijetu, a najviše je mučio Aleksa Zvereva nad kim ima dva trijumfa, kao i Špance - pošto je savladao i Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza!

GDJE I KADA JE PRENOS?

Prenos počinje nešto malo prije 9.30 časova na kanalima Eurosporta, ali naravno moći ćete da pratite sve šta se dešava i mnogo prije toga u tekstualnom prenosu na MONDU. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Boka

3-0 la ga no

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC