• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pravi "drim tim" u rukometu: Obojica igrali za Zvezdu, a poslije Mundijala stigli među crno-bijele!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentativci Srbije i Crne Gore pojačali su crno-bele i u nastavku sezone Partizan će biti ozbiljan kandidat za titulu i Evropu!

 Partizan doveo Vuka Lazovića i Mladena Šotića Izvor: MN PRESS

Ne šali se rukometni klub Partizan! Ne prestaju da se pojačavaju i očigledno je da su riješili da u ovoj sezoni Arkus lige ozbiljno pojure titulu i mjesto u Evropi naredne sezone! Nakon što je stigao povremeni reprezentativac Srbije Mladen Šotić, sada je došao i Vuk Lazović!

Sin čuvenog glumca Danila Lazovića je redovni reprezentativac Crne Gore i nastupao je na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu, a sada je nakon epizode u Kuvajtu stigao u klub u kome je ponikao i sa kim je dva kupa Srbije 2007. i 2008. godine. On je rođeni Beograđanin, a u zvaničnom saopštenju kluba se navodi da je on "najeveće pojačanje u novijoj istoriji kluba". 

"Sa budžetom koji naš klub ima u ovom trenutku bilo bi nemoguće dovesti igrača ovakvog kalibra. Veliku zahvalnost za dolazak Vuka Lazovića dugujemo prijatelju kluba, koji je omogućio ovaj transfer", piše u saopštenju. 

Lazović igra na poziciji pivota, ima 34 godine, a u Srbiji je nastupao za Partizan, Radnički Kragujevac, Zaječar, Vojvodinu, ali i Crvenu zvezdu. Za Zvezdu i Vojvodinu je nastupao i Šotić koji je pojačanje na poziciji lijevog krila, a stigao je iz španskog Belidorma.

"Još u decembru sam razgovarao sa Željkom Perkunićem povodom mog statusa i ugovora sa Benidormom. Zbog problema sa vizom i greške ljudi iz kluba, napravio sam dužu pauzu i na kraju odlučio da raskinem ugovor na svoj zahtjev i da se vratim kući. Prepoznao sam rast Partizana i želju za uspjehom i kontinuitetom u radu, tako da trenutno vidim sebe kao deo toga i spreman sam da uzmem tu ulogu", rekao je Šotić nakon što je još jednom obukao crno-bijeli dres.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC