• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBIO OTKAZ, SAD MOŽE DA UŽIVA SA 14 GODINA MLAĐOM LJEPOTICOM: Vodila ga na Jadran, sad mora da ga utješi

Autor Haris Krhalić

Veronika Bjelik je vodila svog izabranika i u domovinu, a sada kada više nema posao imaju sve vrijeme ovog svijeta samo za sebe.

 Klif Kingsburi i Veronika Bjelik Izvor: Instagram/screenshot/veronicabielik

Završena je još jedna NFL sezona i to trijumfom Kanzas Siti Čifsa koji su poslije fantastične partije Patrika Mahoumsa i nevjerovatnih taktičkih zamisli Endija Rida uspjeli da osvoje titulu. Naredne sezone mnoge ekipe će praviti velike promjene u nadi da mogu da sruše Čifse sa trona, a Arizona Kardinalsi će u nadi da mogu da iznenade promijeniti trenera. 

Dosadašnji šef struke Klif Kingsburi dobio je otkaz, ali dok traži posao moći će da se opusti uz svju zanosnu djevojku, Poljakinju Veroniku Bjelik. Nekadašnji kvoterbek Nju Inglanda, Denvera, Njujorka, Bafala i Nju Orleansa ima 43 godine, a Veronika je 14 godina mlađa.

Upoznali su se prošle godine i uplovili u romantičnu vezu, a ljetos su viđeni zajedno prvo u Poljskoj, a onda i na hrvatskom primorju. Pogledajte kako Veronika izgleda:

Ova atraktivna manekenka sada uglavnom zarađuje od reklama na instagramu, a ponude za to joj ne nedostaju. Ima ogroman broj pratilaca, čak 3.600.000 ljudi je prati na instagramu i ona to zna da unovči. Što se Kingsburija tiče, on je prije Arizone radio u NCAA i sada je pitanje da li će dobiti novu NFL šansu poslije jako lošeg učinka sa Kardinalsima.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC