• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUDNICA! SUPERBOUL RIJEŠEN OSAM SEKUNDI DO KRAJA: Udario brat na brata, a Mahoums najbolji! Rijana je oduvala...

Autor Haris Krhalić

Svi koji su ostali budni mogli su da uživaju u spektaklu Čifsa i Iglsa.

 Superbol Kaznas siti Čifs Filadelfija Igls Izvor: Profimedia

Patrik Mahoums je pokazao da je najbolji na svijetu, a Kanzas Siti da im nema ravnih u NFL! Gledali smo sjajan meč u 57. Superboulu, a Čifsi su na kraju poslije preokreta slavili 38:35, došavši tako do druge titule u posljednje četiri sezone, gdje su još i gubili jedno finale. Oni koji su ostali budni uživali su u spektaklu koji prati stotine miliona kraj malih ekrana, a dodatnu draž dalo je to što je pobjednik odlučen osam sekundi prije kraja.

Tada je kiker Čifsa Harison Batker pogodio za pobjedu svog tima, pošto se Čifsima nisu igrali produžeci. Prethodno su Igsli vodili 24:14, ali nisu uspjeli da idrže odlično drugo poluvrijeme tokom kog se Patrik Mahoums potpuno razigrao i predvodio svoj tim do pobjede.


Očekivano, Mahoums je proglašen i za najboljeg igrača Superboula, čime je objedinio dvije MVP titule, dok mladom Džejlinu Hurtsu ovo može da dođe kao dobra motivacija za sljedeće godine, jasno je da je pred njim velika karijera.

Takođe, interesantno je da smo u finalu gledali bitku dva rođena brata. Travis Kelsi sa jedne strane kao "tajtend" Čifsa, odnosno sa druge starili brat Džejson iz Iglsa. Pobjedu je odnio mlađi, a najteže je bilo njihovoj majci koja je sa tribina posmatrala meč.

Superboul je opravdao očekivanja i kada je zabavni dio u pitanju pošto je pjevačica Rijana napravila spektakl na poluvremenu utakmice, pa i oni koji su ostali budni zbog nje - mogli su da uživaju. Svake godine "half-time" šou nadmaši sebe, tako da je i ovoga puta bilo uživanje gledati scenski nastup pjevačice sa Barbadosa, koja je ovom prilikom otkrila i da je trudna.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC