• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati reper uložio 655.000 evra na NFL finale: Cijeli svijet će gledati Super Bowl, a Drejk će čekati kvotu 2,11!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznati muzičar riješio da zaradi od dobrog poznavanja američkog fudbala.

 Drejk se kladio na Superbol Izvor: Profimedia

Posljednji meč u NFL sezoni je blizu - u finalu će se za trofej "Vins Lombardi" boriti Filadelfija Iglsi i Kanzas siti Čifsi, a pretpostavlja se da će ovo biti utakmica američkog fudbala sa najviše opklada u istoriji. Tome se pridružio i kanadski reper Drejk, inače ljubitelj dobro sastavljenih tiketa, pa je na jedan od njih stavio više od 650.000 evra!

Tačnije, Drejk je za 700.000 američkih dolara odigrao tiket na kojem će čekati pobjedu Kanzasa. Ukoliko bude u pravu dobiće nešto malo više od duplo novca koji je uložio, a to nije sve. Naravno, Drejk ima još nekoliko tiketa, pa će mu praćenje Super Bola ove sezone biti zanimljivije neko ostalim gledaocima.

Između ostalog, kanadski muzičar se kladio da će Patrik Mahoms imati prvi tačdaun u finalu, da će Kanzas pobijediti svaku od četvrtina kao i oba poluvremena, ali i da će Travis Kelce biti MVP finalnog meča u sezoni. Na svakom od tih tiketa ulozi su manji, ali bi Drejk mogao da zaradi ozbiljnu količinu novca ukoliko pogodi sve što će se dešavati na utakmici.

Inače, kanadski reper ima lošu reputaciju kada je sportsko klađenje u pitanju. On često izdvaja velike svote novca i ulaže ih na omiljene sportiste i klubove, odlazi na njihove mečeve i pozira sa sportistima, ali ga u SAD prati glas kako donosi nesreću. Ukoliko ste među brojnim sportskim fanovima koji vjeruju da je Drejk uklet, navijaćete za Filadelfiju u posljednjem meču NFL sezone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC