• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLIMPIJAC SNIMIO "RUPE U NOZI" I SVE ZGROZIO: Izgleda kao da je od plastelina, evo šta mu se desilo! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Poznati sportista iz Velike Britanije je pokazao kako izgleda njegova noga i sve je zgrozio.

 Lorens Okoje rupe u nozi Izvor: Tiktok/fullheartedpush/Screenshot

Bivši britanski olimpijac i igrač američkog fudbala Lorens Okoje (31) zgrozio je svoje pratioce na TikToku pošto je objavio snimak "rupa" na svojoj nozi. Snimak je vrlo brzo postao viralan i pregledan je više od osam miliona puta do sada, a razlog zbog kog je toliko interesantan ljudima je to što mnogi u prvi mah nisu ni povjerovali Okojeu da je u pitanju njegova noga nego da ih je na neki način prevario.

Okoje je snimio kako stiskanjem cjevanice pravi rupe u svojoj nozi, odnosno izgledalo je kao da se poigrava sa plastelinom, a ne sa kožom, kostima i mišićima. Nekadašnji bacač diska za Veliku Britaniju, objasnio je šta je u pitanju...

"Imao sam infekciju koja se zove celulitis. Radi se o bakteriji koja uđe u vaš organizam kada imate otvorenu ranu i gubi se elastičnost", objasnio je Okoje koji je rekao da se to dogodilo na koži nakon što je polomio nogu, a doktori kod kojih je odlazio ubjeđivali su ga da ima bolesti srce, jetre, bubrega, provjeravali su da li je možda u pitanju rak ili dijabetes, da bi potom otkriveno da je "zakačio" pomenutu bakteriju.

Učesnik na Olimpijskim igrama 2012. godine, i bronzani na Evropskom prvenstvu 2022. u bacanju diska, oprobao se u NFL gdje je zbog svoje snage naravno bio "defanzivni tekl".

Lorens je igrao za Fortinajnerse, Kardinalse, Džetse, Kaubojse, Berse i Dolfinse, ali se ni u jednom od ovih klubova nije zadržao. Daleko uspješniji bio je u bacanju diska, ali se zbog povreda povukao iz sporta i izgleda da je odlučio da postane TikTok zvijezda.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC