• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zar će Nikola ovako da završi karijeru? Otišao na rutinski pregled, a ljekar mu otkrio veliki problem!

Autor Dragan Šutvić

Slavnog rukometaša Nikolu Karabatića zadesila teška povreda i to samo dvije nedjelje nakon produžetka saradnje sa francuskim PSŽ-om.

 nikola karabatić povrijeđen  Izvor: MN PRESS

Legendarni rukometaš porijeklom iz Niša Nikola Karabatić (38) doživio je neočekivano tešku povredu i to samo dvije nedjelje nakon produženja ugovora sa francuskim gigantom PSŽ-om.

Francuskom asu srpskog porijekla je na redovnom medicinskom testiranju unutar kluba utvrđeno da ima problem sa upaljenim venama. Pretpostavlja se da će ga ova povreda sa terena odvojiti na duži vremenski period, što će iskusnom srednjem beku s obzirom na pozne igračke godine možda i okončati karijeru.

Možda će vas zanimati

Prema procjeni ljekara Karabatić će morati da se podvrgne antikoagulantnoj terapiji koja isključuje kontaktne sportove minimum tri mjeseca. U zavisnosti od ozbiljnosti situacije, koristiće terapiju koja bi spriječila zgrušavanje krv i samim tim smanjila mogućnost od srčanog ili moždanog udara.

Rođeni Nišlija sa francuskim državljanstvom koji je u karijeri nastupao za Monpelje, Kil i Barselonu od sezone 2015/2016 se nalazi u francuskom klubu, gdje se zadržao do danas. Sa Parižanima je osvojio devet titula prvaka Francuske od čega osam uzastopnih. Sa reprezentacijom Francuske je osvojio tri zlatne olimpijske medalje, četiri svjetska prvenstva i tri evropska, smatra se jednim od najboljih rukometaša ikada.

Nikola je rođen u Nišu u sportskoj porodici, otac Branko Karabatić je bio rukometni golman, dok njegov mlađi brat Luka (34) igra za PSŽ zajedno sa njim u ekipi. Njihov tim se trenutno nalazi na prvom mjestu rukometne Lige šampiona, dok su u francuskom prvenstvu drugi sa istim brojem bodova kao Monpelje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC