• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija sa novim selektorom prvi put ide na trofej: Ovo je nova reprezentacija - ipak nema kapitena!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon velikog skandala u srpskom vaterpolu selektor je saopštio spisak igrača i na njemu nema jedne od najvećih zvijezda.

 Spisak vaterpolo reprezentacije Srbije bez Nikole Jakšića Izvor: MN PRESS

Okuplja se reprezentacija Srbije! Selektor Uroš Stevanović saopštio je spisak vaterpolista na koje računa za kvalifikacioni turnir Svjetske lige koji se igra u Podgorici, a kao što je i očekivano na spisku nema Nikole Jakšića. Jedan od najboljih srpskih igrača posljednjih dana bio je glavna tema jer je saopšteno da se neće odazvati pozivu, zbog čega je reagovao čak i selektor.

Nakon toga su se oglasili i sa Novog Beograda - Slobodan Soro i Živko Gocić izneli su svoju verziju priče, a trener ekipe sa bazena "11. april" rekao je da njegovom odlukom Jakšić nije dio nacionalnog tima. To znači da će Srbija biti oslabljena na ovom okupljanju, za koje je selektor Stevanović pozvao 17 igrača.

U reprezentaciji su: Branislav Mitrović (Vašaš), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović (Ferencvaroš), Nebojša Toholj (Šabac), Đorđe Lazić (Breša), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Nemanja Stanojević (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Marko Radulović (Novi Beograd), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Filip Janković (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan).

U stručnom štabu su: Uroš Stevanović (selektor), Stefan Ćirić, Darko Bilić, Miloš Ostojić, Žarko Petrović (treneri), Vladimir Radović (fizioterapeut), dr Ivan Marjanović (lekar), Dajana Zoretić (fizička priprema). Ispred VSS putuje Milan Aleksić, sportski direktor. Na pripremama su još bili: Dobožanov, Petar Jakšić, Kojić i Gavrilović. Pogledajte raspored takmičenja:

  • 8.mart: Australija – Srbija (15.30), Grčka – Španija (17.30), Crna Gora – Gruzija (19.30)
  • 9. mart: Crna Gora – Španija (17.30), Gruzija – Australija (19.30)
  • 10. mart: Španija – Gruzija (17.30), Srbija – Grčka (19.30)
  • 11. mart: Crna Gora – Srbija (17.30), Grčka – Australija (19.30)
  • 12. mart: Crna Gora – Australija (17.30), Španija – Srbija (19.30)
  • 13. mart: Grčka – Gruzija (17.30), Australija – Španija (19.30)
  • 14. mart: Gruzija – Srbija (17.30), Crna Gora – Grčka (19.30).

Druga grupa se igra u Zagrebu u istom terminu. Igraće: Hrvatska, italija, Mađarska, Francuska, SAD i Japan. Finalni turnir je u Los Anđelesu krajem juna a učestvovaće po tri najbolje ekipe iz grupa u Podgorici i Zagrebu i dvije ekipe iz Divizije 2. Utakmice druge divizije biće odigrane prve nedjelje maja u Berlinu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC