• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MMA borac htio da prevari rivala, a onda... Glumio da hoće da se pozdravi, pa dobio batine - KRAJ za 11 sekundi! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte kako je borac "osjetio" da će ga protivnik prevariti i zato je odmah krenuo u kontru.

 mma borac pobijedio nakon 11 sekundi  Izvor: Twitter/UFCFightPass/Screenshot

Irski MMA borac Dario Sinagoga izgubio je samo poslije 11 sekundi protiv Eša Mešgergija pošto ga je nesportski poraz koštao poniženja. Sinagoga je na BFL priredbi, uoči koje je imao do sada svih šest pobjeda, pokušao da prevarom napravi prednost protiv Mešgerija i to mu se žestoko obilo o glavu.

Sinagoga je prišao Mešgeriju kao da će se pozdraviti, što je uobičajeno uoči svake borbe, međutim pokušao je da u brzini iznenadi svog rivala tako da je odmah krenuo u napad. Mešgeri kao da je to mogao i da očekuje od Sinagoge, tako da je budno reagovao i nije spustio gard. Odmah je krenuo u kontraofanzivu i sa nekoliko sekundi je srušio Sinagogu na travu, poslije čega je borba prekinuta - i trajala je svega 11 sekundi.

Ovo je inače najlakša pobjeda koju je Mešgeri upisao do sada, druga uzastopna nakon četiri vezana poraza, a sjenku na borbu "baca" i to što su njih dvojica nekada zajedno trenirali. To prijateljstvo je Sinagoga odlučio da iskoristi i prevari Mešgerija, ali uzalud...

"Nekada smo Dario i ja zajedno trenirali, a kada je došao u dvoranu stalno je dobijao batine. Mi smo bili ogromni, a to mu nije previše odgovaralo. Pokazivao je veliku srčanost i s vremenom je sazrijevao. Postao je čvršći i tada bi na sparinzima znao osvojiti koju rundu", prisetio se Eš Mešgeri koji je na ovaj način pobijedio Darija Sinagogu:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC