• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZNATI SPORTISTA VJERIO NAJZGODNIJU NA SVIJETU: Bila je MIS UNIVERZUMA, a on joj pokazao šta je ljubav! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Fantastičan su par Kristijan Mekafri i Olivija Kulpo, već godinama su nerazdvojni, a ona je redovna na tribinama kada je on na terenu.

 Poznati sportista vjerio najzgodniju na svijetu Izvor: Instagram/oliviaculpo/printscreen

Jedan od najboljih trkača u NFL-u i jedna od najljepših žena na svijetu su vjereni. Kristijan Mekarfi (26), inače superstar San Franciska, kleknuo je ispred Olivije Kulpo (30) i zaprosio je, a nekadašnja Mis univerzuma rekla je da dečku sa kojim je već četiri godine u vezi. Iako je željela da "digne ruke" od muškaraca i ljubavi, Olivija je prije četiri godine odlučila da ispoštuje prijatelje i na njihov nagovor upozna Kristijana, koji je ubrzo osvojio njeno srce.

Atraktivna Olivija Kulpo od tada je redovna na utakmicama američkog fudbala i često se može vidjeti kako strastveno navija za dečka koji nakon gotovo svakog meča dobija poljupce sa tribina. Njih dvoje su nerazdvojni - Olivija često kaže da su kao simboli "jin" i "jang", a romantična prosidba dogodila se dok su bili na zajedničkom putovanju u Juti. Ovako izgleda Olivija:

Olivija je svojevremeno bila Mis Roud Ajlenda, zatim i najljepša žena SAD, a pobijedila je i na takmičenju Mis Universe sada već davne 2012. godine. Tada je počela njena veoma uspješna karijera tokom koje je bila manekenka, rijaliti zvijezda, modni influenser, glumica i lice koje je svima dobro poznato sa društvenih mreža. Ona je tokom prethodnih godina imala nekoliko poznatih momaka, ali su je sve veze prije ove sa Kristijanom razočarale toliko da je pomislila kako će ostati sama.

Onda se pojavio momak koji je već sada jedna od najvećih NFL zvijezda. Izabran je na draftu 2017. godine kao osmi pik prve runde i tokom petogodišnjeg mandata u Karolina Pantersima pokazao je koliko dobar može da bude. Stigao je do "Pro Bowl" meča, bio izabran u idealni tim sezone, a zatim i potpisao najveći ugovor za jednog "raning beka" u istoriji lige. Ubrzo je trejdovan u San Francisko, za koji nastupa od 2022. godine. Pogledajte njihove zajedničke fotografije:

Možda će vas zanimati

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC