• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madona smuvala bivšeg sportistu - 35 GODINA JE MLAĐI OD NJE: Bio je NFL talenat, sada joj djecu uči da boksuju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznata pjevačica ponovo u zagrljaju daleko mlađeg partnera.

 Džoš Poper u vezi sa Madonom Izvor: Instagram/_joshpopper/printscreen

Posljednjih mjeseci Madona (64) je u centru pažnje zbog svog fizičkog izlgeda jer mnogobrojni fanovi širom svijeta konstatuju da zbog hirurških intervencija više ne liči na sebe. Čuvena pjevačica sada ponovo privlači pažnju, a sve je krenulo od Instagram objave nekadašnjeg sportiste koji je čak 35 godina mlađi od nje.

Džoš Poper (29), nekadašnji talenat u američkom fudbalu i momak koji je svojevremeno trenirao sa NFL ekipama kako bi se izborio za ugovor, novi je dečko popularne pjevačice. On je 2016. godine trenirao sa Arizona Kardinalsima, ali se nakon prestanka profesionalne karijere posvetio trenerskom poslu i djecu podučava boksu, a dobro obaviješteni izvori kažu da su se tako i upoznali. Navodno, Džoš trenira jedno od Madonine djece, pa je pjevačica tokom treninga bacila oko na njega.

Na njegovom Instagramu osvanula je zajednička fotografija iz sale, a američki mediji tvrde da nije u pitanju samo marketing. Navodno, Madona je u Poperovom zagrljaju našla utjehu nakon raskida sa Endrjuom Darnelom, manekenom koji je 40 godina mlađi od nje. Ovo je fotografija koja je izazvala pažnju:

Izvor: Instagram/_joshpopper/printscreen

Madona je svojevremeno bila u braku sa glumcem Šonom Penom, ali su poslije samo četiri godine odlučili da se razvedu. Čekala je više od deset godina, pa se udala za režisera Gaja Ričija, sa kojim je u braku bila osam godina. Pored toga imala je veze ili avanture sa još nekoliko veoma poznatih ličnosti u SAD poput Aleksa Rodrigeza, Denisa Rodmana, Lenija Kravica, Tupaka Šakura... 

Ćerku Lurdes dobila je 1996. godine iz veze sa svojim fitnes trenerom Karlosom Leonom, dok je sin Roko rođen tokom braka sa Ričijem. Narednih četvoro djece usvojeno je nakon njene posjete Malaviju, a troje od njih usvojila je kao samohrana majka.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC