• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvostruki šampion SAD pijan skrivio saobraćajku! Proslava titule postala tragedija - umjesto ugovora, čeka ga zatvor!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strašna nesreća u Americi i raspisan nalog za hapšenje jednog od najvećih talenata u zemlji.

 NFL igrač skrivio saobraćajnu nesreću, stradalo dvoje ljudi Izvor: Profimedia

Igrač američkog fudbala Džejlen Karter (21 godina, 191 centimetar), dvostruki šampion države sa svojim koledžom, uskoro će biti uhapšen! Policija je izdala nalog za hapšenje nakon što je u udesu u kojem je učestvovao stradalo dvoje ljudi, njegov saigrač Devin Vilok (20) i Čandler Lekroj, članica tima zadužena za regrutovanje novih igrača. Vilok je preminuo na licu mjesta, a Lekroj (24) je preminula nakon odlaska u bolnicu.

U srijedu su objavljeni detalji istrage, koja je utvrdila da su se Karter i Lekroj trkali svojim vozilima prije kobnog sudara. Ford koji je vozio Lekroj nije uspio da uđe u lijevu krivinu, što je dovelo do toga da vozilo udari u ivičnjak gumom na strani suvozača i tako je napustilo kolovoz. "Dokazi pokazuju da su oba vozila prelazila iz jedne trake u drugu, da su vozila srednjom trakom, kao i u suprotnom trakama. Takođe, oni su preticali druge vozače i vozila velikom brzinom, u očiglednom pokušaju da nadmaše jedno drugo", navedeno je nakon istrage.

Pripadnici policije utvrdili su i da su "značajni faktori udesa" bili i alkohol, trkanje, bezobzirna vožnja i velika brzina. Lekroj je u krvi imao dvostruko više alkohola nego što je dozvoljeno u saveznoj državi Džordžija, u kojoj se horor i dogodio. Takođe, utvršeno je da je Lekroj prije sudara vozio 167 kilometara na sat.

Karter će tako vjerovatno iza rešetaka provesti dane tokom kojih je trebalo da se predstavi NFL skautima u Indijanapolisu, a sve pred NFL draft krajem aprila, na kojem je trebalo da bude među Top 5 odabranih igrača! On je nakon sudara otišao sa mjesta nesreće i vratio se manje od dva sata. Navodno je pripadnicima policije najprije rekao da je čuo udes iz obližnjeg apartmana, a onda je kasnije priznao da je vozio jedno od dva vozila koja su se trkala. U trci je učestvovao i njihov saigrač Džemon Dumas-Džonson.

"Karter je policiji poricao da se trkao i nije utvrđeno da je pio", objavili su američki mediji. Sve se dogodilo nekoliko sati nakon što je njegov tim, Buldozi, osvojio drugu titulu u nizu i imao šampionsku paradu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC