• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sportista umro na putu za mentalnu proslavu: Prebacivali ga iz zatvora - potpuno nag hapšen u Los Anđelesu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Imao je velikim problema prethodnih godina i čak tri puta je hapšen.

 Preminuo američki sportista Stenli Vilson Izvor: Profimedia

Nekadašnji NFL igrač Stenli Vilson preminuo je u 40. godini, prilikom transporta iz zatvora u bolnicu za mentalno zdravlje. Kako su prenijeli američki mediji, nekadašnji "kornerbek" Detroit Lajonsa kolabirao je u Los Anđelesu prilikom prebacivanja iz zatvora, a nedugo zatim je i preminuo uprkos naporima ljekara da mu spasu život.

Vilson je od prošlog avgusta bio u pritvoru, jer je u dva navrata potpuno nag hapšen u Los Anđelesu. On je pokušavao da provali u jednu vilu kako bi se okupao u fontani koju je primijetio, a ubrzo je utvrđeno da zbog njegovog mentalnog stanja ne može da mu se sudi za prestupe koje je napravio.

Pored ta dva hapšen, Vilson je jednom hapšen i u Portlandu. Tada je bez odjeće na sebi šetao po komšiluku i remetio javni red i mir. Na to hapšenje ubrzo su se nadovezala dva hapšenja u Los Anđelesu i već je postalo jasno da se Vilson nalazi u velikim problemima. Baš kada se naslućivalo rješenje i kada je liječenje u bolnici za mentalno zdravlje moglo da mu pomogne, on je preminuo prilikom transporta u tu ustanovu.

Inače, Stenli Vilson je sin Stenlija Vilsona seniora koji je osamdesetih godina igrao u NFL-u za Sinsinati Bengalse. Junior je obje profesionalne sezone u karijeri proveo u Detroitu, koji ga je 2005. godine izabrao kao 72. pika na draftu. Prije toga je pohađao koledž Stenford i na njemu izgradio ime, pa je u završnoj godini fakulteta bio među najcjenjenijim igračima na zapadu SAD.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC