• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"DŽIMI, IMAŠ NAS DVIJE BESPLATNO!" Snimaju filmove za odrasle i zovu zvijezdu tima u krevet

Autor Haris Krhalić

Džimi Garopolo je izgleda izabrao pravu destinaciju za nastavak karijere.

 Džimi Garopolo ponuda za seks Izvor: Instagram/officialcaitlinbell

Nakon što je uzeo dva NFLSuperbola sa Nju Ingland Petriotsima kao zamjena za Toma Brejdija Džimi Garopolo je otišao u San Francisko i taj tim vodio do finala, a sada je stigao u Las Vegas Rejderse. Poslije sezone koju je propustio zbog povreda stigao je u "grad grijeha" i odmah dobio bezobraznu ponudu.

Dvije zvijezde filmova za odrasle i radnice u jednom čuvenom bordelu u Vegasu Kejtlin Bel i Alis Litl su se toliko oduševile što je Garopolo potpisao trogodišnji ugovor sa Rejdersima da su mu ponudile besplatan seks do kraja života. 

"Skoro da sam se onesvijestila kada je Džimi potpisao za Rejderse, Zaslužuje besplatan seks samo zato što je došao. Ali dobiće besplatan seks od nas i samo zato što je tako dobar frajer", izjavila je za "TMZ" Kejtlin Bel. Pogledajte kako ona izgleda:

Njena drugarica i koleginica Alis Litl smatra da će ovo biti pravi potez kako za Garopola, tako i za Rejderse koje već vidi u Superbolu naredne sezone. 

"Džimi je doveo "Najnerse" do Superbola, to može da uradi i sa Rejdersima. Sljedeći Superbol je u Vegasu i uradiću sve da inspirišem Džimija da dođe do samog kraja!", rekla je ona. 

Dok je Alis Litl poznata kao "trener za intimne trenutke", Kejtlin Bel je nedavno dobila nagradu za "Najbolju scenu seksa" na XBIZ nagradama, što je ceremonija kada se dijele nagrade za najbolje filmove za odrasle.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC