• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krajinović najavio srpski derbi u Banjaluci: "Uslovi su teški, a prijateljstvo ćemo sutra morati staviti na stranu"

Autor Haris Krhalić

Filip Krajinović najavio je sutrašnji meč prvog kola Srpska open protiv Dušana Lajovića.

 filip krajinović Izvor: Mondo/Haris Krhalić

Sutra je na rasporedu prvo kolo Srpska opena, a odmah prvog dana očekuje nas prava poslastica. Banjalučka publika uživaće u srpskom derbiju između Filipa Krajinovića i Dušana Lajovića.

Na današnjoj konferenciji za medije održano povod sutrašnjeg meča Krajinović je najavio sutrašnji meč protiv svog, kako on kaže, velikog prijatelja.

Srpski teniser je na početku konferencije otkrio kako mu je drago što se vratio u Banjaluku gdje je već ranije nastupao.

„Jako mi je lijepo ovdje i jako mi je drago da sam se vratio u Banjaluku. Igrao sam čeledndžer prije desetak godina i imam jako lijepa iskustva, tako da sam jako srećan što sam opet tu. Što se tiče žrijeba, nažalost igram protiv jednog od najboljih prijatelja. Jako dobro se poznajemo i nažalost igramo prvo kolo jedan protiv drugog“, rekao je Krajinović.

Krajinović je dodao kako će prijateljstvo sa Lajovićem sutra morati staviti sa strane

"Šta je tu je, prijateljstvo ćemo morati staviti malo sa strane. Uslovi su dosta teški i dosta je hladno. Očekujem da će biti dugih razmjena, ali obojica samo spremni i sutra ćemo sigurno igrati".

Kada su u pitanju prognoze za Srpska open, Krajinović nije htio ništa predviđati.

"Ne znam koliko daleko mogu doći na ovom turniru. Idem meč po meč, jer je svaki meč težak i zahtjevan. Od prvog kola i Lajovića koji igra u dobroj formi, svaki meč će biti težak. Koncentrisan sam samo na taj prvi meč, a taj dio žrijeba je mnogo komplikovan, dosta naših ima. Tu je i Novak, tako da vidjećemo šta će tu da se desi".

Krajinović je govorio i o najboljem bh. teniseru Damirom Džumhurom s kojim je juče trenirao.

„Što se tiče Damira vidim da se vraća u formu, ja mu stvarno želim sve najbolje. Mi se poznajemo dugo, igrali smo ovdje u Banjaluci neki turnir kad smo imali deset godina. Nadam se da će se vratiti tamo gdje mu je mjesto“.

Krajinović je za kraj otkrio kako će zbog lošijeg starta sezone u nastavku iste igrati i manje turnire. Prije toga mu slijedi nastup u Rimu i Madridu nakon čega očekuje nastup na Rolan Garosu. Između tih turnira Krajinović će igrati nekoliko čelendžera i neće igrati na travi jer je po njegovim riječima „trava ruski rulet“.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC