• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đere nakon trijumfa nad Rusom: Ovo je kao domaći teren za mene i tenisere iz Srbije!

Autor Haris Krhalić

Laslo Đere nakon plasmana u naredno kolo Srpska opena govorio je za medije.

 laslo đere Izvor: Mondo/Haris Krhalić

Laslo Đere u prvom kolu Srpska opena savladao je Romana Safjulina sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2). Nakon lošijeg starta srpski teniser uspio je da se vrati u meč i zabilježi pobjedu kojom je zakazao duel sa Bornom Ćorićem u drugom kolu ovog turnira.

Đere je jedan od prvih svojih čelendžer turnira u karijeri igrao u Banjaluci prije desetak godina, a sada se vratio ponovo i poručio kako je ovo kao domaći teren za njega i ostale tenisere iz Srbije.

„Sjećam se da sam tad dobio vajld-kard, možda je to bio i prvi čelendžer na kojem sam igrao. Uvijek je zadovoljstvo biti ovdje i igrati pred ovom zaista fantastičnom publikom. Teniski centar je odličan pogotov za turnir iz serije 250. Vrijeme i nije baš najbolje, ali je uprkos tome bilo dosta publike danas. Ovo je praktično domaći teren za mene i tenisere iz Srbije“, rekao je Đere.
Đere je kratko prokomentarisao današnji meč protiv Rusa.

On je bolje otvorio meč, ali brzo sam se vratio. Bio sam pod pritiskom u prvom setu, on je uglavnom imao rezultat, ali onda kada sam napravio brejk na 4:4 i uzeo prvi set. Nakon toga sam igrao opuštenije i drago mi je da sam završio drugi set bez neke komplikacije.

Kao što smo već rekli protivnik u narednom kolu Srpska open biće mu Borna Ćorić s kojim je do sada igrao tri puta u karijeri.

„Što se tiče Borne igrali smo tri puta do sada, sva tri puta tri seta.Očekujem veliku borbu i težak meč, on je sjajan igrač i sigurno će biti teško“, rekao je Ćorić pa dodao:

„Nas dvojica se poznajemo dobro i treniramo skupa na turnirima te smo i dobri prijatelji van terena. Dugo se poznajemo tako da tu nema tajni. Nisam puno razmišljao o tom drugom meču fokusirao sam se na prvo kolo“.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC