• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLUĐI NFL SUPERSTAR IMA NOVI TIM! Bomba u američkom fudbalu - žvaće travu iz džungle i postaje lider franšize!

Autor Haris Krhalić

Iskusni kvoterbek na zalasku karijere prvi put mijenja tim, a u Njujorku vjeruju da Aron Rodžers ima još snage u sebi.

 Aron Rodžers potpisuje za Njujork Džetse Izvor: Profimedia

Iako je prije samo nekoliko nedelja bilo najava da će jedan od najboljih kvoterbekova u NFL-u završiti impresivnu karijeru, sada se čini da do toga neće doći. Po informacijama koje stižu iz SAD Grin Bej je odlučio da trejduje u Njujork Džetse Arona Rodžersa (39), kvoterbeka koji je od 2005. godine njihov član i koji je za to vrijeme izgradio dvije potpuno suprotne reputacije u ligi.

Davne 2011. godine vodio je svoju franšizu do titule i usput se okitio priznanjem za MVP-ija finala, dok je čak četiri puta bio najbolji igrač regularnog dijela lige. Sa druge strane, zbog svojih kontroverznih stavova i priznanja da češto žvaće ajahuasku koja raste u šumama Južne Amerike, Rodžers se smatra za jednog od najproblematičnijih igrača lige.

Upravo je to bio razlog da mnogi fanovi američkog fudbala pomisle kako će Aron prije početka naredne sezone u podkastu svog prijatelja objaviti kraj karijere i tako se odreći ogromnog novca koji mu je po ugovoru slijedio ukoliko bi nastavio da igra. Takve pretpostavke sada nemaju utemeljenje, a čini se da će Njujork Džetsi sa veteranom pokušati da naprave iskorak i krenu ka trofeju.

Tim iz Njujorka dva puta je osvajao prvenstvo prije nego što su se AFL i NFL spojili u jednu ligu, a od kako se sredinom 1960-tih igra zajednička liga samo su jednom uspjeli da budu šampioni. Trofej je u Njujork donijela generacija koja je igrala davne 1968. godine, a od 2010. godine nisu uspjeli čak ni da se plasiraju u plej-of.

Možda će vas zanimati

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC