• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija! Fudbaler (31) preminuo poslije meča! Ćerka ostala bez OBA roditelja, djevojka mu poginula u saobraćajki!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji NFL igrač Kris Smit pronađen je mrtav...

 Nekadašnji NFL igrač Kris Smit pronađen mrtav Izvor: Profimedia/Roy K. Miller/Icon Sportswire

Užasne vijesti stižu iz Amerike, nekadašnji NFL igrač Kris Smit (31) pronađen je mrtav samo nekoliko sati poslije utakmice. On je odigrao meč u manje poznatom XFL takmičenju i poslije toga je preminuo. Tragedija je već pogodila njegovu porodicu pošto je njegova djevojka Petara Kordero 2019. godine poginula u saobraćajnoj nesreći i to samo mjesec dana poslije rođenja ćerke Hejven Heris. Sada je, nažalost, djevojčica ostala bez oba roditelja...

Uzrok smrti Amerikanca još uvijek nije poznat, očekuje se da će se više o tome znati poslije obdukcije, za sada nema nikakvih nagađanja oko toga. Inače, njegova djevojka Petara je prije četiri godine poginula.

Vozila je njegov "Lamborgini" na autoputu i zbog kvara automobila se zaustavila. U tom momentu je na nju naletjelo drugo vozilo kojim je upravljala žena (47). Ona je na uviđaju priznala da je bila pod uticajem alkohola, ali nije optužena, jer je ustanovljeno da nivo alkohola u krvi nije bio preko dozvoljenog, kao i da nije vozila preko ograničenja brzine, već da je sve to bila saobraćajna nesreća.

Smit je tada, uprkos smrti djevojke, odlučio da se vrati na teren, igrao je za Klivlend Braunse tada. "Igraću, zato što je to nešto što bi ona sigurno željela. Htjela bi sigurno da nastavim da radim ono što volim i da ostanem jak, igraću za nju", rekao je Kris pred meč sa Njujork Džetsima tada.

Njegov agent je Nikol Lin, koja je u ponedjeljak bila dio pregovora za najveći ugovor u istoriji NFL-a koji je potpisao Džejlen Hurts, vrijedan 255 miliona dolara. "Kris je bio bolja osoba nego što je bio igrač, uticaj koji je imao na sve oko sebe zauvijek će biti upamćen", napisali su iz srednje škole "Vest Rouan" u kojoj je igrao. Smit je u NFL ligi bio dio Džeksonvila, Sinsinatija, Klivlenda, Karoline, Las VEgasa, Blatimora i Hjustona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC