• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kobiljski se oglasio prvi put nakon smrti ćerke u masakru: Svaki bol je isti, ne pominjite naše dijete više nego ostale

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dragan Kobiljski se oglasio prvi put nakon smrti ćerke u masakru u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.

 Dragan Kobiljski oglasio se nakon smrti ćerke u pucnjavi u Beogradu Izvor: 24 Sedam/Printscreen

U masakru koji se desio u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru preminulo je osam đaka, a među njima bila je i ćerka poznatog odbojkaša i odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog. Nekadašnji odbojkaš Partizana i brojnih francuskih klubova, kao i nekadašnji trener Crvene zvezde sada se oglasio povodom porodične tragedije. 

On se zahvalio na želji svih da se ponese poruka osvješćivanja društva nakon ovako tragičnog događaja, ali je istakao da porodica ni na koji način ne želi da se smrt njihove ćerke ističe.

"Poštovani, cijenimo Vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osvješćenja ljudima i društvu da se vrate pravim vrijednostima i stane na put zlu oko nas. Mi smo skromni ljudi koji samo žele da tihuju svoju bol. Nama ne prija, niti se slažemo sa pominjanjem našeg djeteta više u odnosu na ostalu tragično stradalu i teško povrijeđenu djecu, jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ožalošćenim porodicama", napisao je Dragan Kobiljski. 

Iza srpskog stručnjaka je stao i njegov klub koji trenutno vodi, a prije toga se njegova supruga Nina oglasila i napisala kako cijeni riječi utjehe i podrške koje dolaze sa svih strana.

"Hvala mnogo svima beskrajno cijenimo svaku riječ utjehe i podrške, kao tinjanje svjetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povrijeđene drugare i nastavnicu. Koliko smo nijemi od bola za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspjeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od bijesa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživjeli", napisala je majka preminule djevojčice.

Masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar desio se u srijedu ujutru kada je učenik sedmog razreda ušao u školu sa dva pištolja i usmrtio osmoro đaka i radnika obezbjeđenja, nakon čega je sam pozvao policiju u prijavio zločin. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC