• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je sudija namjerno provocirao Đokovića!? "Novakov mrzitelj" ima ludu teoriju - Pogledajte u mikrofon... (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković i sudija Mohamed Lajani bili su u centru pažnje u četvrtfinalu mastersa u Rimu kada je došlo do svađe. Sada novinar Ben Rotenberg čak ima i ludu teoriju da to nije slučajno.

 Ben Rotenberg tvrdi - sudija je namjerno provocirao Novaka Đokovića Izvor: Twitter/Tennis Tv/ Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković nervirao se i psovao tokom meča sa Holgerom Runeom, ali prije svega jer je njegov tim bio "tih". Nije mu išlo protiv mladog Danca, a nije dobijao prave savjete, dok je u jednom trenutku odlučio da se obračuna i sa sudijom koji mu je vrlo dobro poznat. Mohamed Lajani je sjedio u stolici na desetinama mečeva Novaka Đokovića, ali rijetko kada ga je iznervirao kao u četvrtfinalu mastersa u Rimu.

Razlog zbog kog je Đoković bio bijesan je opomena početkom trećeg seta, i to poslije "brejka" Runea, kada se "zakuvalo" na terenu. Đoković je prekoračio vrijeme za servis, ali prema mišljenju srpskog tenisera - krivac za to je Lajani koji je vrijeme mjerio od čitanja rezultata na italijanskom, dok je pravio pauzu prije obraćanja na engleskom.


"Čemu drama? Zašto čekaš između italijanskog i engleskog. Šta glumiš? Tako radite? Zašto poslije 20 sekundi kažeš rezultat, samo ga kaži pobogu više...", bijesno je rekao Đoković znajući da je u pravu, a tome svjedoči čak i podrška američkog novinara Bena Rotenberga koji je dobro poznat kao najveći kritičar srpskog tenisera, pa čak i kada ga lopticom pogodi protivnički teniser kao Kameron Nori.

"Nikada nisam vidio da teniser ovako direktno prozove Mohameda Lajanija, ali je u pravu Novak. Sumnjam da Lajani čak danas ima ulogu i u dokumentarnom filmu Netflixa, čak je i ozvučen. Čini se da zbog toga glumi i više nego što je uobičajeno za njega", napisao je Rotenberg koji je priložio i dokaz ovoj tvrdnji.

Ukoliko je samo zbog drame provocirao Đokovića i to u ključnim dijelovima meča, samo da bi Netflix serijal o tenisu bio gledaniji, može se reći da je to veliki skandal ATP.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

100% jadni mi Srbi, svi nas kinje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC