• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOZAČ FORMULE 1 "UHVAĆEN" SA DJEVOJKOM FUDBALERA: Priča se o ljubavnom trouglu, manekenka im pomutila um (FOTO)

Manekenka i fudbaler inače nisu zvanično potvrdili da su raskinuli četvorogodišnju vezu, a sada je u priču upleten i vozač Formule 1.

 Lando Noris u društvu djevojke Žoaoa Feliksa  Izvor: Instagram/printscreen/magui_corceiro/Youtube/printscreen/Chelsea Football Club/GQ Sports

Ovog vikenda u Monte Karlu održava se jedna od najiščekivanijih trka Formule 1, a iako bolidi još nisu ni izašli na ulice - već imamo kontroverze. Prvi vozač Meklarena Lando Noris primjećen je u pratnji Mago Korseiro i tu ne bi bilo baš nikakvih  problema da svima nije već poznato da je atraktivna Portugalka u vezi sa fudbalerom Žoaom Feliksom iz Atletiko Madrida, odnosno na pozajmici je u Čelsiju.

Španski list "Marka" prenosi da su Feliks i Korseiro četiri godine zajedno i u javnosti nisu potvrdili da je došlo do raskida, iako sa ove tačke gledišta deluje da je odlazak u Englesku mogao da bude povod za to. Zbog toga, snimak Korseirao i Norisa na ulicama Montea Karla ubrzo je postao viralan.

Noris je od kraja 2022. "singl" pošto je okončao vezu sa Luisinjom Oliverom, inače takođe portugalskom manekenkom, a mediji u Velikoj Britaniji već dugo ga povezuju sa brojnim domaćim ljepoticama, ali izgleda da vozač Formule 1 ima pik na Portugalke.

Za sada se Noris i Korseiro nisu oglašavali povodom snimaka koji su izašli na društvenim mrežama na kojima se vide da uživaju u svijetlo-plavom Fijatu, kao i dok zajedno uživaju u restoranu, a nije reagovao ni Žoao Feliks koji je upleten u "ljubavni trougao" što bi još drastičnije moglo da utiče na njegove igre u Čelsiju, ako ikako može da igra lošije od onoga što pruža.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC