• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor u Formuli 1 - TEK SAD JE ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Lando jedva izbjegao da pregazi čovjeka, evo šta se desilo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lando Noris je jedva uspio da izbjegne tragediju, a ono što sve brine je što se ovakve stvari u F1 dešavaju iz nedjelje u nedjelju.

 Izbjegnuta tragedija na trci Formule 1 Izvor: Twitter/printscreen/@FormulaTurkiye

U Formuli 1 nikako da se neke stvari riješe, pa strašne scene viđamo na pistama iz dana u dan. Nakon što je Esteban Okon prošle nedjelje zamalo zgazio nekog od desetina fotoreportera koji su pretrčavali ispred njegovog bolida dok je prolazio kroz boks, sada se nešto slično desilo Landu Norisu! 

Britanski vozač koji trenutno vozi za Meklaren Mercedes je u Majamiju zamalo promašio jednog od članova osoblja drugog F1 tima kada je izlazio iz pit stopa. Na snimku koji je isplivao na društvene mreže vidjelo se da su milimetri i milisekunde dijelili Norisa i nesrećnog člana F1 tima od užasne tragedije. 

Neopreznog šetača je Lando Noris izbjegao i svojom sjajnom reakcijom u posljednjem momentu, jer se na snimku vidjelo kako usporava i kako svojim umijećem uspijeva da izbjegne da pregazi čovjeka ispred sebe. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Incident je isplivao u javnost tek kada je stigao snimak sa kamere koja je bila ugrađena na Norisov bolid, a sve ovo dolazi samo nedjelju dana poslije incvidenta u Bakuu na Gran Priju Azerbejdžana kada je vršen pritisak da F1 nešto promijeni u svojim propisima, ali i bezbjedonosnim procedurama kako se ovakve stvari ne bi dešavale. 

Doneseno je pravilo po kome mehaničari i članovi tima nisu slobodni da izlaze iz garaža baš zbog ovakvih događaja, a svaki prekršaj ovog pravila donosio bi kazne. Ipak, za sada to nije ništa promijenilo i u Majamiju osim što smo vidjeli još jednu "duplu" pobjedu Red Bula, vidjeli smo i novi propust Formule 1. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC