• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ON JE NAJKOMPLETNIJI IGRAČ IKADA, OSVOJIĆE ROLAN GAROS" Amerikanka nije pričala o Novaku, jedva da ga je pomenula

Kris Evert je u svojoj analizi pred početak Rolan Garosa samo jednom rečenicom pomenula Novaka Đokovića, dok je njegovog najvećeg kandidata za titulu nahvalila.

 Kris Evert o Alkarazu Izvor: Profimedia

Nakon Matsa Vilandera oglasila se i Kris Evert. Eksperti "Eurosporta" su predviđali šta će se desiti na ovogodišnjem Rolan Garosu, a osvajačica 18 titula na Grend slemovima ima svog favorita. I to nije Novak Đoković. Prvi teniser svijeta u ovom trenutku Karlos Alkaraz njen je favorit, a kako priča o njemu, djeluje da mu predviđa ogromne stvari u budućnosti. 

"Alkaraz je u top formi za ovu titulu. Ako ostane zdrav, jer je igrao dosta. Kao i svi drugi moram da stanem na Karlosovu stranu jer je fenomenalan. Djeluje mi da nikada nismo vidjeli ovako svestranog tenisera, sa toliko strasti i želje. Ovaj dečko ima sve. Dobar je atleta, ima tehniku, zna da se brani, zna da napadne, ima dobre poteze. Nevjerovatno. Nema nijednu manu. Jednostavno mi je prirastao za srce i ako ostane zdrav mislim da je ovo njegova titula", rekla je Kris Evert 

Ipak, jednog čovjeka nikada ne smijete otpisati. Vilander ga je stavio u isti koš sa Alkarazom, Kris Evert ne baš, ali nije mogla da ne pomene najboljeg ikada.

"Bilo bi sjajno vidjeti meč Novaka i Karlosa. Ali ipak ima i nekih autsajdera poput Janika Snera koji je postao mnogo jači i može da se odupre Alkarazu. U posjlednje vrijeme me je impresionirao i Holger Rune i mislim da će probati da osvoji titulu", rekla je ona. 

Novak Đoković je u subotu trenirao sa Karenom Hačanmovom, prije toga sa Emilom Rusovorijem, a prvi meč ga očekuje u ponedjeljak protiv Amerikanca srpskog porijekla Aleksandra Kovačevića. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC