• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medvedev slavi ispadanje sa Rolan Garosa! Došao na konferenciju i počeo da se šali: Srećan sam svaki put kad se ovo desi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Danil Medvedev ispao je sa Rolan Garosa, ali je to prihvatio sa oduševljenjem.

 Danil Medvedev srećan zbog ispadanja sa Rolan Garosa Izvor: Profimedia

Danil Medvedev ispao je sa Rolan Garosa u prvom kolu. Izgubio je od Brazilca Tijaga Sejbota Vajlda sa 3:2 u setovima. Umjesto tuge i razočarenja, na konferenciju za medije došao je srećan. Raspoložen i oduševljen zbog toga što je završio takmičenje, jer mrzi šljaku. To ni ne krije...

Pohvalio je rivala, inače 172. igrača svijeta. "Igrao je baš dobro, nisam imao priliku da vidim kako je to bilo sa strane, ali mi je utisak da će on biti među najboljih 30 na svijetu ako ovako nastavi. Ako to ne uradi pitaću ga zašto je baš protiv mene igrao ovako. Trudio sam se da ga natjeram da dobije ovaj meč i uspio je. Život će mu biti ljepši ako bude ovako igrao. Više novca, ugovora, sponzora, ako se ne zaustavi samo na jednom dobrom meču na 'Šatrijeu'", počeo je Medvedev.

Šljaka baš ne prija Medvedevu, nikako ne uspijevaju da se "pomire". "Srećan sam svaki put kada se sezona na šljaci završi. Imao sam puna usta šljake od trećeg gema, zbog jakog vjetra. Možda neko voli da mu odjeća, čarape i sve budu puni žljake i da ih poslije odmah bacite u đubre. Ja nisam jedan od tih."

Bio je jedan od favorita iz sjenke u Parizu, jer je u Rimu osvojio titulu. "Ova sezona je korak u pravom smjeru, baš sam se trudio i u ovom meču, ranije sam se osjećao bespomoćno, sada sam znao šta treba da radim. Mislio sam da nikada neću osvojiti turnir na šljaci, a kamoli Masters. Sljedeće godine biću još više motiv."

I na ovom meču je Rusi imao svađu sa navijačima, u jednom momentu je podigao ruku i pokazao im da ućute. "Bio sam u razgovoru sa sudijom oko jedne sporne loptice, a oni su počeli da zvižde i negoduju. Samo sam im rekao da ućute, jer u tom trenutku diskutujem sa drugom osobom. Ne sa njima."

Na kraju se osvrnuo na predstojeći Vimbldon. "Ako ljudi budu grubi, moram da prihvatim to, ako budu ljubazni, biće još bolje. Srećan sam što ću tamo igrati, volim taj turnir. Nisam igrao dobro tu, ali nije lako na travi. Nadam se dobrom rezultatu", zaključio je Medvedev.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC