• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantna eliminacija na Rolan Garosu: Anonimus razbio nekadašnjeg prvog reketa svijeta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji prvi na ATP listi i teniser sa najviše osvojenih bodova od početka sezone Danil Medvedev ispao je sa Rolan Garosa!

 Danil Medvedev ispao sa Rolan Garosa Izvor: Profimedia

Šok na Rolan Garosu! Upravo je u meču prvog kola ispao Danil Medvedev, teniser koji je od početka ove sezone bio prvi u ATP trci, tj. osvojio je najviše bodova od starta takmičarske sezone. 

Malo poznati brazilski teniser Tijago Sejbot Vild savladao je iskusnog Rusa 3:2 u setovima poslije velike drame - 7:6, 6:7, 2:6, 6:3, 6:4. Vidjeli smo mnogo preokreta u ovom meču, djelovalo je da poslije uvodne loše igre Rus uspio da se vrati i kada je poveo sa 2:1 u setovima svi su očekivali da završi posao, ali zapravo smo na kraju vidjeli preko četiri sata tenisa i neviđenu dramu!

Sve je počelo tako što je Brazilac izgubio svoj servis u prvom gemu i djelovalo je da će Medvedev ovo rutinski privesti kraju vrlo brzo. Ipak uspio je da izjednači, uđe u taj-brejk u kome je dominirao i uzeo prvi set. U drugom setu nije bilo brejkova, ali je Medvedev imao više kvaliteta i živaca u taj-brejku, da bi u trećem pregazio svog rivala. 

Kada su svi očekivali da četvrti set bude rutina za Medvedeva, krenuo je pakao za Rusa! Dva puta je gubio servis u tom setu, a u petom su oba tenisera bila na ivici. Ipak Brazilac je dozvolio dva, Medvedev tri brejka i tako je Tijago Sebot Vajld iako "prežaljen" poslije žrijeba prošao dalje. 

Medvedev se izborio za drugo mjesto na ATP listi sjajnim igrama od početka sezone, krenuo je da igra sjajno i na šljaci i svi su očekivali da na ovom Rolan Garosu napravi iskorak. Ipak, napravio je ogroman korak nazad, iako mu je žrijeb bio "otvoren" i u njegovoj polovini nisu bili ni Novak Đoković ni Alkaraz. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC