• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bura na Rolan Garosu! Izbacio Medvedeva, ali ovom pitanju se nije nadao: Zbog toga su prijetili novinaru! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Burno je bilo na konferenciji Brazilca, tvorca najvećeg iznenađenja na Rolan Garosu.

 Tijago Vild svađa sa novinarom na Rolan Garosu Izvor: Twitter/ @TennisONEApp/Screenshot

Brazilski teniser Tijago Sejbut Vild napravio je najveće iznenađenje na Rolan Garosu pošto je u prvom kolu izbacio drugog igrača svijeta Danila Medvedeva, inače viđenog finalistu grend slem turnira u Parizu. Brazilac, inače tek 172. na svijetu, slavio je u pet setova (7:6, 6:7, 2:6, 6:3, 6:4) i dobio je velike aplauze navijača, da bi potom na konferenciji za medije bio suočen sa mračnom prošlošću i to mu se nimalo nije dopalo.

Pun radosti je došao pred novinare, a potom je u nevjerici gledao u jednoga od njih dok mu je postavljao pitanje o optužbama za nasilje nad bivšom djevojkom. "Mislim da to nije tema o kojoj bi trebalo sada da razgovaramo niti je to pitanje koje bi trebalo da postavljate bilo kome. Pišite šta hoćete", rekao je nezadovoljni teniser, ali nije se "samo" na tome završilo.

Novinaru Janiku Šnajderu je nakon toga jedan član agencije "Oktagon" prijetio zbog toga što je Brazilcu postavio kontroverzno pitanje, pa mu je čak prišao i tražio da fotografiše njegovu akreditaciju!? Za to vrijeme obezbjeđenje u kompleksu Rolan Garosa nije reagovalo, a novinar je odbio da se njegova akreditacija fotografiše, poslije čega je dobio i izvinjenje. U međuvremenu, dobijao je i prijetnje na društvenim mrežama što nije nimalo naivno.

"Janik je dodao i da je pomenuti čovjek iz agencije bio veoma uznemiren i rekao je da će ga zapamtiti. On je najprije došao do njega i nije ništa rekao, već mu je samo tražio akreditaciju. To je stara priča, bila je kratka poruka koju mu je uputio, a onda ga je ispitivao zbog čega je postavio to pitanje", navodi se u izveštaju "Sportskeede".

U drugom kolu turnira Brazilac će odmjeriti snagu sa teniserom iz Argentine Gvidom Gvidom Peljom koji je tek 423. na svijetu i takođe je napravio veliko iznenađenje na Rolan Garosu eliminisavši Alija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC