• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUDNICA ZBOG NOVAKA! Đoković trenirao, na tribinama više ljudi nego na mečevima

Novak Đoković odradio je trening pred meč sa Alehandrom Davidovičem Fokinom pred punim tribinama na stadionu 4. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 Đokovićev trening gledaniji od nekih mečeva Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Novak Đoković igra meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Alehandra Davidoviča Fokine, a nekoliko sati uoči tog duela odradio je trening. Ovog puta nije bio "sakriven", već je trenirao na terenu broj 4 koji je jedan od najbližih terenu "Fiip Šatrije" na kom će oko 15 časova igrati sa Špancem.

Očekivano, vladala je prava pomama za srpskim igračem. Njegov trening bio je posjećeniji od pojedinih mečeva koji se igraju u isto vrijeme širom kompleksa na Rolan Garosu. Publika je aplaudirala, uzvikivala njegovo ime, dok je on sve vrijeme bio u potpunosti fokusiran na trening koji je trajao oko 40 minuta. Razmjenjivao je udarce sa sparing partnerom Karlosom Gomezom Ererom.

Kada je završio trening onda je krenula još veća ludnica. Dozivali su ga sa svih strana, orilo se "Novače, molim te, ovamo", "Novače, dođi kod nas", vikali su sa suprotne tribine od klupe na kojoj se on nalazio. U tim momntima čistili su teren i pripremali za sljedeći trening, tako da Novak nije mogao da prođe do njih, ali je dao autograme na toj strani. Trening je odrađen rutinski, nadamo se da će tako biti i na meču.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC