• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olga, vrijeme je za novu senzaciju na Rolan Garosu! Danilović čeka (ne)moguća misija, a Đoković vjeruje u njen uspjeh!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Olga Danilović ima šansu za prolaz u osminu finala u Parizu, na tom putu joj stoji sedma teniserka svijeta. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 Novak Đoković hvali Olgu Danilović Izvor: Profimedia/Jean Catuffe / DPPI

Novak Đoković prošao je u osminu finala Rolan Garosa, Olga Danilović mogla bi njegovim stopama. Srpska teniserka u trećem kolu takmičenja igra protiv sedme teniserke svijeta Ons Žaber (Tunis) i taj meč igra se kao posljednji na stadionu "Suzan Lenglen". S obzirom na to da tome prethode dva muška i jedan ženski singl, male su šanse da će početi prije 17 časova, a možda čak i još kasnije.

Prolaskom u treću rundu napravila je najveći uspjeh u karijeri na grend slemovima, svi se nadaju da može da nastavi tako. Podršku joj je pružio i Nole.

"Naravno da pratim Olgu i podržavam je, kako prijateljski tako i mentorski. Nismo se vidjeli od kada je počeo turnir, jer igramo različitim danima, ali mi je mnogo drago zbog nje. Nije izgubila set u prva dva kola, primijetio sam da je počela sve više da vjeruje u sebe. I ja i ljudi oko nje smo joj govorili da ima veliki potencijal, odlične predispozicije i fizičke i igračke i da može daleko da dogura", rekao je Đoković.

Uvjeren je da su njeni dometi još veći.

"Ima jak karakter kao njen otac Predrag, znamo svi kakvu je karijeru on imao. Taj šampionski gen je u njoj, samo je pitanje da se stvari postepeno grade, da se te kockice slažu u jedan veliki mozaik i da se okruži dobrim i kvalitetnim ljudima. Rezultati će doći, treba da vodi računa o svom tijelu, igra će napredovati kako bude sticala iskustvo na velikoj sceni. Čeka je težak zadatak protiv Žaber, ali vjerujem u nju. Slušao sam njene izjave, sviđa mi se kako rezonuje i želim joj svu sreću. Napred, Olga!", poručio je Novak.

Želja joj se ostvarila, igraće na drugom najvećem terenu unutar kompleksa u Bulonjskoj šumi, na "Leglenu". Poslije prolaza u treće kolo baš je o tome pričala.

"Uživaću na terenu sigurno, rekla bih da sam i ranije pružala dobre partije na velikim stadionima, bar tako mislim. Ons je odlična teniserka, među 10 najboljih na svijetu je, raznovrsna je, mijenja ritam, ima tu nezgodnu igru, ali isto tako i ja imam nezgodnu igru. Najbitnije je za mene je da igram svoju igru i da napadam. Ako nađe rješenje za to, svaka joj čast", zaključila je Olga Danilović.

U dva meča do sada upisala je dvije pobjede, nadamo se da će i treća biti sreća.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC